Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Bernard Magrez Start-Up Win

Wine Travel Awards на унікальному івенті від Bernard Magrez Start-Up Win та Джейн Ансон

23.10.2023, Новини

Нещодавно в Інкубаторі Бернара Магре відбувся Big Mentor Day, захід, що поєднав в собі конференцію та бізнес-нетворкінг.


Майже рік тому проєкт Wine Travel Awards став одним із учасників Bernard Magrez Start-Up Win – благодійної ініціативи, започаткованої Бернаром Магре (Bernard Magrez), для допомоги розвитку стартапів у винному секторі. WTA був обраний із кількох сотень видатних світових ініціатив, як перспективний стартап у винному туризмі, а також як площадка для нетворкінгу винної спільноти.

Як частина професійного ком’юніті Інкубатора, Wine Travel Awards взяв учать у Big Mentor Day. Івент проходив у Château Pape Clément – штаб-квартирі Bernard Magrez Start-Up Win, та був організований власне Інкубатором та Джейн Ансон (Jane Anson) – відомим винним критиком. Команду WTA представляла директор з маркетингу Людмила Бобик.

На початку заходу відбулась презентація переможців та учасників програми Big Mentor Week, організованою Джейн Ансон та Чінеду Ріта Росса (Chinedu Rita Rossa) за підтримки Gerard Basset Foundation. Це талановита молодь з різних куточків світу (Кенія, Ліван, Нігерія, Індія, Таїланд, Чилі, США), яка починає свій шлях у винному бізнесі: сомельє, блогери, винні консультанти, менеджери тощо.

Bernard Magrez Start-Up Win

В рамках івенту було організовано бізнес-гру, в якій взяли участь всі присутні – компанії-стартапи та група талановитої молоді Джейн Ансон. Представники Ансон виступили у ролі інвесторів, які, ознайомившись з учасниками-стартапами, вирішували, скільки готові вкласти грошей в той чи інший проєкт. Переможцем, тобто компанією, в яку інвестори вклали найбільше грошей, стала Vinsulation (молоді випускники бізнес школи KEDGЕ), стартап пропонує виготовлення пакування для винної продукції з еко-сировини (перероблених шкірок, які залишаються після виробництва вина), щоб замінити пластик та полістирен.

Після обіду учасники мали можливість поспілкуватися в Zoom з легендарним виноробом-модерністом з Бордо – Луі Паке (Loiс Pasquet). Він відроджує автохтонні сорти винограду в апелясьйоні Грав, які існували у цих місцях ще до філоксери. Саме в цьому регіоні вирощували виноград з часів Римської імперії. Паке дотримується принципів філософії біодинаміки у виноградарстві та виноробстві. Liber Pater 2015 від Луі Паке коштує € 30 000.

Під час заходу Людмилі Бобик вдалось взяти інтерв’ю у Джейн Ансон, яка вже понад 20 років мешкає у Бордо та є відомим винним критиком і автором книги Inside Bordeaux.

X
Украина