Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wines of Ukraine

Wines of Ukraine проведе дегустацію у Лондоні

06.09.2023, Вино

9 жовтня у Лондоні відбудеться дегустація вин 11 виноробень із шести виноробних регіонів України. Загалом участь візьмуть близько 60 вин різних стилів, включаючи ігристі, orange wines, солодкі вина, а також тихі червоні, білі та рожеві вина.


Повномасштабна війна, розв’язана росією, вплинула на стан виноробної галузі України, деякі виноробні окуповані, інші пошкоджені та пограбовані. Проте у 2022 році українські вина почали виходити на світові ринки, сьогодні вони представлені у Великій Британії, США, Японії, Польщі, Фінляндії, Даніі, Північної Європи та ін.

На дегустації у Лондоні свої вина представлять: Beykush Winery (номінант WTA), Stakhovsky Wines (номінант WTA), Father’s Wine VB (номінант WTA), Kolonist Wine (номінант та переможець WTA у складі Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route), Frumushika Nova (номінант та переможець WTA у складі Ukrainian Bessarabia’s Wine and Taste Route), Vynkhol Oksamytne/TM Villa Tinta (номінант WTA), SHABO Family Winery (номінант та переможець WTA), Tiras Winery/TM My Wine by Eduard Gorodetsky, Graevo, Chateau Chizay, Biologist Craft Winery.

Захід відбудеться за адресою Pall Mall, 67 Лондон.

Нагадаємо, минулого року на London Wine Fair – однієї з головних подій у винному світі – вперше в історії усього українського виноробства виробники об’єдналися на єдиному стенді – «Вина України». Протягом трьох днів виставки, вперше в історії України були представлені українські вина з різних регіонів. Деякі українські вина – номінанти Wine Travel Awards були одночасно представлені й на дегустації в рамках церемонії нагородження, що також відбулася на LWF.

Джерело: harpers.co.uk
Фото: torange.biz

X
Украина