Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківОрганізаційний комітет WTA з радістю повідомляє про початок сезону Wine Travel Awards 2024-2025.
Відкриваючи цю нову главу, ми з гордістю представляємо суддів, які нам вже добре знайомі, а також розширюємо суддівську колегію новими видатними експертами. Будь ласка, знайдіть хвилинку, щоб познайомитися з цією неймовірно захоплюючою колегією. Їхній колективний досвід і свіжі погляди, поради і емпатія до цього молодого проєкту з винного туризму, організованого українською командою в найскладніші для нас часи, відіграють надважливу роль у розвитку та успіху WTA.
Роберт Джозеф – відомий винний критик, письменник і засновник винних конкурсів. Його досвід та знання допомогли сформувати сучасну винну критику та маркетинг. Один з визначних проєктів пана Роберта – запуск International Wine Challenge, який став еталоном оцінки якості вина в усьому світі. Він також відомий своєю освітньою роллю, мудрими та просякнутими гумором лекціями з винного бізнесу та маркетингу на різних міжнародних платформах. Роберт Джозеф є засновником Wine Intelligence, світового лідера з аналітики тенденцій та поведінки споживачів вина, а також автором низки видань з питань вина та винного туризму. З його думками і проєктами можна ознайомитися на авторському сайті.
Кар’єра Фелісіті Картер як винного журналіста триває більше десяти років, утвердивши її як одного з провідних голосів у винних ЗМІ. Вона обіймала видатні редакторські посади, зокрема була головним редактором Meininger’s Wine Business International, головного виноробного видання Німеччини, засновником та виконавчим редактором The Drop/Pix Wine – цифрової винної платформи. Робота пані Картер виходить за рамки традиційних тем вина, досліджуючи перетини вина з технологіями, стійким розвитком і тенденціями світового ринку. Фелісіті, відома своїм ретельним підходом до винної критики та здатністю захоплююче пояснювати складні проблеми, вона є шанованою фігурою як у галузі виноробства, так і в журналістиці.
Відомий винний комунікатор і експерт з винного туризму, Пер Карлссон зробив значний внесок у формування ландшафту винного туризму завдяки своїй роботі як редактора та автора BKWine Magazine і Forbes. Його компанія BKWine, що встановлює стандарти для винних подорожей та гастрономічних вражень, здобула визнання за свої виняткові пропозиції. Книга пана Пера Framtidens Vin отримала премію OIV Book Award, що підкреслює прихильність автора до просування принципів сталого розвитку у виноробній галузі та освіти світової аудиторії щодо важливості охорони навколишнього середовища у виноградарстві.
Професор Гергей Сольнокі є відомим авторитетом у галузі дослідження ринку вина та сталого винного туризму. Зараз він є професором Університету Гайзенхайма в Німеччині та почесним професором Університету Західної Аттики в Афінах. Дослідження пана Сальнокі охоплюють поведінку споживачів, спілкування в соціальних мережах, тенденції органічного вина та аналіз ринку. Відданість сталому винному туризму принесла йому міжнародне визнання, зокрема OIV Book Award за його співавторські роботи про інноваційні моделі винного туризму. Крім того, Гергей Сольнокі є делегатом Міжнародної організації виноградарства та вина (OIV), беручи участь у глобальних дискусіях щодо економіки винної галузі та стійкості винного туризму.
Стефан Баде поєднує академічну майстерність і практичний досвід як викладач Університету Бордо та EPL Bordeaux, де він навчає майбутніх професіоналів вина. Його роль консультанта включає роботу з міжнародними організаціями, такими як Interco NA та FAO, а також національними органами, такими як Міністерство сільського господарства та продовольства Франції, де він зосереджується на сталому розвитку виноробства. Пан Стефан також тісно співпрацює з посольствами Франції та Німеччини, консультуючи дипломатичні ініціативи та проєкти, пов’язані з вином.
Янг Шен родом із Ченду, столиці провінції Сичуань, що на південному заході Китаю. Він є директором Cloudy Bay, однієї з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії, яка відома своїми винятковими винами. Подорож пана Шена у світ вина почалася з пляшки найстарішого виноробного господарства Китаю – ChangYu. Але відкриття світу вина у глобальному його розумінні відбулося, коли дядько Янг Шена – Мішель Сю (Michel Xu) познайомив племінника з французьким вином. Він вивчав виноградарство та виноробство у престижних навчальних закладах Франції, перш ніж розпочати кар’єру, яка привела його до ключових посад у Moët Hennessy та Diageo. Керівництво Chandon China сприяло значному просуванню діяльності компанії. Пан Янг вільно володіє трьома мовами. Під його керівництвом Cloudy Bay продовжує підтримувати свою репутацію провідного імені в портфоліо LVMH.
Пол Вагнер — видатний лідер у винній індустрії, відомий своєю стратегічною проникливістю, маркетинговими інноваціями та участю у винному туризмі та освіті. Як засновник Balzac Communications & Marketing він відіграв важливу роль у просуванні світових винних брендів за допомогою креативних рекламних кампаній. У його книзі Wine Marketing & Sales, що було написано у співавторстві з Ліз Тах (Liz Thach) та Джейнін Олсен (Janeen Olsen), розглядаються складнощі насиченого ринку та встановлюються галузеві стандарти. Пол Вагнер також є суддею численних престижних винних конкурсів, він невпинно ділиться своїм досвідом на світових винних конференціях і виступає як старший консультант, формуючи стратегії винного туризму та маркетингу по всьому світу.
Будучи Майстром Вина з багатим досвідом у сфері міжнародної освіти та консультування, Річард Бемпфілд є провідною фігурою в оцінці вина. Його кар’єра в роздрібній торгівлі стартувала в юнацькі роки і проклала шлях до найвищого реному у світовому винному бізнесі. Значною мірою багаж досвіду склався під час його управління європейськими операціями Brown Brothers. Наразі, маючи власну консалтингову практику, пан Річард консультує вражаючий список клієнтів, включаючи як відомих виробників вина, так і початківців, а також операторів рітейлу. Він є палким прихильником сталого розвитку, беручи участь у глобальних ініціативах, таких як міжнародний «Круглий стіл з екологічно чистого вина», метою якого є сприяння співпраці між усіма ланками створення вартості вина для забезпечення більш стійкого майбутнього. Річард Бемпфілд є відомим і авторитетним винним письменником.
Пол Роберт Блом, відомий експерт з вина та алкогольних напоїв, розпочав свою видатну кар’єру в Амстердамі у 1965 році. Він є ключовою фігурою в оцінюванні вина та винній освіті. Понад п’ять десятиліть пан Блом обіймав посаду судді на великих винних змаганнях на різних континентах – від Європи до Північної Америки та Південної Африки. Крім суддівства, Пол Роберт Блом присвятив понад 33 роки навчанню початківців професіоналів у галузі виноробства, зосереджуючись на недооцінених винних регіонах та сортах. Співпраця пана Блома з такими відомими діячами, як Г’ю Джонсон (Hugh Johnson) і Дженсіс Робінсон (Jancis Robinson), збагатила впливові винні видання, зокрема «Кишенькову книгу про вино» та «Всесвітній винний атлас». Пол Роберт Блом має титул Ridder in de Orde van Oranje-Nassau (Кавалер ордена Оранж-Нассау) та визнання першої в історії «Виноробної особистості Балкан».
Доктор Меттью Хоркі – викладач вина та творець контенту, розпочав свою кар’єру у світі вина у 2015 році під час всесвітньої творчої відпустки й з тих пір став відомим голосом у винному співтоваристві. Він написав багато творів, включаючи три впливові книги про вино та численні статті, а також створив величезну кількість відео, доступних на його каналі YouTube. Глибоке занурення пана Метью у знання про виноробні регіони світу зробило його авторитетним суддею винних конкурсів у всьому світі.
Марінела Арделеан, яка має ступінь магістра ділового адміністрування та доктора філософії з маркетингу, є видатною, визнаною за свій великий внесок у галузь, фігурою у виноробній промисловості Європи. Її новаторська книга, яка поєднує румунські вина з італійською кухнею, демонструє інноваційний підхід до міжкультурного гастрономічного досвіду і підкреслює глибоке захоплення автора італійською культурою та румунським вином. Ця книга, разом із стратегічними зусиллями пані Марінели щодо просування румунських вин, зробила вагомий внесок у міжнародний авторитет Марінели Арделеан. Вона також веде курс професійного розвитку з сенсорного аналізу та поєднання вина і їжі в Італійській академії шеф-кухарів. Її академічні навички та галузеві знання відіграли важливу роль у сприянні кращому розумінню та оцінці недостатньо представлених виноробних регіонів, що зробило її ключовим амбасодором нових винних територій у світовій винній спільноті.
Філіппо Маньяні, італійський експерт з винних подорожей, у 1999 році заснував Fufluns Ltd, консьєрж-службу з винного туризму. Випускник Університету економіки у Флоренції, він також отримав ступінь магістра ділового адміністрування в Брайтонському університеті. Пан Маньяні має сертифікати Le Conseil Interprofessionnel du Vin de Bordeaux та WSET у Лондоні. Як шанований винний письменник він публікується у кількох поважних виданнях та має власний блог Tales behind the wine. Філіппо Маньяні є активним членом кількох винних асоціацій і суддею міжнародних винних конкурсів. Його внесок у винну спільноту охоплює освіту та маркетинг, розкриває багатство італійської винної культури.
♥ ♥ ♥ Команда Wine Travel Awards також висловлює щиру вдячність суддям минулого сезону: Ніні Бассе (Nina Basset) і Флоренс Кетіярд (Florence Cathiard), які зробили значний внесок у те, щоб WTA 2023-2024 (третє видання), стало потужним і всеосяжним. Ми також вдячні всім нашим суддям за попередні роки та друзям, які зробили великий внесок у те, щоб наш проєкт відображав сектор винного туризму та приносив користь членам WTA. Велика персональна подяка доктору Рікардо Нуньєсу (Dr. Ricardo Nunez) – він одним з перших повірив і усебічно підтримав наш проєкт; Тіму Ханні MW (Tim Hanni) – який попри надзвичайну завантаженість, з-за океану надсилав свої експертні оцінки і поради; Естер Гарсіа Адрадос (Ester Garcia Adrados), Хав’єру де лас Муеласу (Javier de las Muelas), Фіоні Моррісон MW (Fiona Morrison), Філіпу Массолу (Philippe Massol), Ользі Буссінелло (Olga Bussinello), Ейнат Кляйн (Einat Klein), Саверіо Савіо (Saverio Savio) та Максиміліану Тафелю (Maximilian Tafel) і багатьом іншим персонам, які надавали нам фахову допомогу на цьому шляху довжиною в три непростих роки.♥ ♥ ♥
Завершивши формування нашого зіркового пулу експертів світового класу з вина для Wine Travel Awards 2024-2025, ми готуємося до сезону, який обіцяє бути надзвичайно цікавим. Наші судді налаштовані на те, щоб унікальне комьюніті, яке вони оберуть, відображало широкий й різноманітний світ винного туризму без кордонів. Долучайтеся!
Слідкуйте за нашими анонсами івентів та публікаціями! Ми розглядаємо винний туризм як можливість для всієї галузі винного бізнесу спілкуватися з людьми різного походження та профілів. Ми прагнемо зробити WTA яскравою подією року у винному туризмі, відзначаючи досвід, пристрасть та наполегливу працю, які рухають цілу індустрію.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
⇒ Кожен лайк сприймаємо як тост!
20.11.2024