Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

HoReCa

Зірка Бароло пропонує «розкішну свіжість» врожаю 2021 року

Зірка Бароло пропонує «розкішну свіжість» врожаю 2021 року

Відомий виноробний дім GD Vajra презентував довгоочікувані вина з урожаю 2021 року, який вже вважають винятковим для Бароло. Кожному винограднику було присвячено своє музичне оформлення

46 Parallel Wine Group доповнила колекцію El Capitan вином у стилі Orange

46 Parallel Wine Group доповнила колекцію El Capitan вином у стилі Orange

До лінійки преміальних вин El Capitan від 46 Parallel Wine Group приєдналася новинка – елегантне бурштинове вино El Capitan Orange з Піно Блану врожаю 2024

Українські ресторани з «келихами» від Wine Spectator. Подвиг під час війни

Українські ресторани з «келихами» від Wine Spectator. Подвиг під час війни

Щороку Wine Spectator відзначає найкращі винні карти ресторанів з усього світу. Незважаючи на страшні часи, які переживає сьогодні Україна, наші сміливі ресторатори продовжують відчайдушно працювати

Топ нових ресторанів США

Топ нових ресторанів США

Червень 2025 року ознаменувався безліччю відкриттів у гастрономічній індустрії США. У різних куточках країни з'явилися нові заклади – від тропічних ресторанів і європейських бістро до

Море вина за Великою Китайською Стіною

Море вина за Великою Китайською Стіною

Як відбулося оцінювання на Concours Mondial de Bruxelles 2025  Коли літак заходить на посадку в Іньчуані, ви одразу відчуєте, як місто схиляється вперед, вітаючи гостей

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

Це вино від Едуарда Городецького – винороба у четвертому поколінні, який 20 років створював коньяк на легендарному Одеському коньячному, а потім узяв – і заснував

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

У перший день London Wine Fair 2025, в Olympia London відбулася подія, яку можна вважати сучасним Judgement of Paris для ігристих вин. Battle of the Bubbles – це не

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового

Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості

Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості

У часи, коли відвідувачі ресторанів високої кухні дедалі уважніше ставляться до вибору напоїв, співзасновник британсько-гонконзького бренду Saicho розповів, чому ігристий чай все частіше з’являється у

The Best of South Africa. Тиша після вибуху

The Best of South Africa. Тиша після вибуху

Дегустація Тіма Аткіна в Лондоні зібрала понад 300 вин з оцінкою 95+ та продемонструвала: Південна Африка більше не просить уваги – вона її формує. Є

Бароло

Зірка Бароло пропонує «розкішну свіжість» врожаю 2021 року

Відомий виноробний дім GD Vajra презентував довгоочікувані вина з урожаю 2021 року, який вже вважають винятковим для Бароло. Кожному винограднику було присвячено своє музичне оформлення …

Читати більше →

46 Parallel Wine Group доповнила колекцію El Capitan вином у стилі Orange

До лінійки преміальних вин El Capitan від 46 Parallel Wine Group приєдналася новинка – елегантне бурштинове вино El Capitan Orange з Піно Блану врожаю 2024 …

Читати більше →
Wine Spectator

Українські ресторани з «келихами» від Wine Spectator. Подвиг під час війни

Щороку Wine Spectator відзначає найкращі винні карти ресторанів з усього світу. Незважаючи на страшні часи, які переживає сьогодні Україна, наші сміливі ресторатори продовжують відчайдушно працювати …

Читати більше →
Tago

Топ нових ресторанів США

Червень 2025 року ознаменувався безліччю відкриттів у гастрономічній індустрії США. У різних куточках країни з’явилися нові заклади – від тропічних ресторанів і європейських бістро до …

Читати більше →
Concours

Море вина за Великою Китайською Стіною

Як відбулося оцінювання на Concours Mondial de Bruxelles 2025  Коли літак заходить на посадку в Іньчуані, ви одразу відчуєте, як місто схиляється вперед, вітаючи гостей …

Читати більше →
Eduard Gorodetsky

My Wine by Eduard Gorodetsky – то не просто вино. То Одеса в келиху

Це вино від Едуарда Городецького – винороба у четвертому поколінні, який 20 років створював коньяк на легендарному Одеському коньячному, а потім узяв – і заснував …

Читати більше →
Battle of the Bubbles 2025

Battle of the Bubbles 2025: коли бульбашки говорять голосніше за назви

У перший день London Wine Fair 2025, в Olympia London відбулася подія, яку можна вважати сучасним Judgement of Paris для ігристих вин. Battle of the Bubbles – це не …

Читати більше →
Subsea Estate

Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії

Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового …

Читати більше →

X
Украина