Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового
У часи, коли відвідувачі ресторанів високої кухні дедалі уважніше ставляться до вибору напоїв, співзасновник британсько-гонконзького бренду Saicho розповів, чому ігристий чай все частіше з’являється у
Дегустація Тіма Аткіна в Лондоні зібрала понад 300 вин з оцінкою 95+ та продемонструвала: Південна Африка більше не просить уваги – вона її формує. Є
Сьогодні категорія Pét Nat бродить Україною, залучаючи до свого кола все більше фоловерів – як з виробників, так і споживачів. На часі переглянути розклад фігур
Виноробня Klein Constantia є найстарішим виноробним господарством ПАР та виробником одних із найвідоміших вин регіону. До свого 340-річчя виноробня випустила лімітований тираж витриманого солодкого вина
Унікальні вина з Фракійської низовини мають тисячолітню історію. Цей європейський регіон виробляє вино щонайменше 7000 років. Вважається, що саме стародавні фракійці, які населяли ці землі,
Весна — час, коли прокидаються лози, а також розпочинається сезон нових релізів, дегустаційних конкурсів та найбільш значущих міжнародних виставок. Протягом кількох років українські винороби активно
Рідкісна пивна банка 1950-х років продана на аукціоні Morean Auctions за рекордну суму. Унікальна в своєму роді тара Chief Oshkosh Crowntainer встановила новий стандарт для
Українські виробники задають тренди та впроваджують концептуально нові продукти. 1 квітня у Києві відбулася Урочиста Церемонія нагородження переможців сьомого незалежного професійного дегустаційного конкурсу Favorite Food
Офіційно оголошено результати MUNDUS VINI Spring Tasting 2025, які демонструють видатні вина з усього світу, а члени журі поділилися своїми враженнями від конкурсу. Наприкінці лютого
Subsea Estate – перша підводна виноробня в Австралії
Розташована біля узбережжя Західної Австралії, виноробня Subsea Estate, використовує запатентований процес підводного виноробства для виробництва своїх вин. Ще у 1998 році, коли з уламків військового …
Ігристий чай Saicho: нова ера безалкогольної вишуканості
У часи, коли відвідувачі ресторанів високої кухні дедалі уважніше ставляться до вибору напоїв, співзасновник британсько-гонконзького бренду Saicho розповів, чому ігристий чай все частіше з’являється у …
The Best of South Africa. Тиша після вибуху
Дегустація Тіма Аткіна в Лондоні зібрала понад 300 вин з оцінкою 95+ та продемонструвала: Південна Африка більше не просить уваги – вона її формує. Є …
Pét i Nat
Сьогодні категорія Pét Nat бродить Україною, залучаючи до свого кола все більше фоловерів – як з виробників, так і споживачів. На часі переглянути розклад фігур …
Найстаріша виноробня Південної Африки – Klein Constantia, відзначає 340 років від дня заснування випуском Vin de Constance 2010
Виноробня Klein Constantia є найстарішим виноробним господарством ПАР та виробником одних із найвідоміших вин регіону. До свого 340-річчя виноробня випустила лімітований тираж витриманого солодкого вина …
Чому варто закохатися у Фракійську низовину – один із найстаріших виноробних регіонів Європи – і як його давня спадщина отримує всесвітнє визнання завдяки знакам якості ЄС – PGI та PDO
Унікальні вина з Фракійської низовини мають тисячолітню історію. Цей європейський регіон виробляє вино щонайменше 7000 років. Вважається, що саме стародавні фракійці, які населяли ці землі, …
Відлуння ProWein 2025: українські вина впевнено підкорюють світ
Весна — час, коли прокидаються лози, а також розпочинається сезон нових релізів, дегустаційних конкурсів та найбільш значущих міжнародних виставок. Протягом кількох років українські винороби активно …
Пивна банка за 100 тисяч доларів
Рідкісна пивна банка 1950-х років продана на аукціоні Morean Auctions за рекордну суму. Унікальна в своєму роді тара Chief Oshkosh Crowntainer встановила новий стандарт для …
HoReCa