Увага! На сайті використовуються cookie файли.
The site uses cookie files
Даний сайт має вікове обмеження.
This site has age restrictions!
Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 роківHoReCa
Lilibet’s – новий ресторан високої кухні, відчинив двері на Брютон-стріт, 17 у Мейфері – у
7 вересня сезон осінніх винних подій у Києві було відкрито унікальною, без перебільшення, дегустацією, організованою
7–10 вересня 2025 року Куала-Лумпур, Малайзія, став центром уваги винного світу, адже тут відбувся конкурс
Протягом поколінь родина Бертані зберігала та вдосконалювала свою майстерність, створюючи вина, які відображають як характер
У кожного конкурсу є свій ритм. Цього літа на Mundus Vini він почався не з
Бар-хоппінг – сьогодні найкраща школа бармена. Одне з місць сили оглядачі Drinks+ знайшли на сонячній
Так повелося на нашій планеті, що Каліфорнія задає тон у винному туризмі. Ось і зараз,
У 2026 році міжнародний винний конкурс повернеться туди, де вино перестає бути напоєм і стає
Виробник шампанського Palmer & Co. одночасно випустив два вина: Blanc de Blancs 2018 та Blanc
Історія Loveblock Winery почалася задовго до її заснування, адже компанія стала «другою дитиною» подружжя Кіма
Lilibet’s – новий ресторан високої кухні, відчинив двері на Брютон-стріт, 17 у Мейфері – у тій самій будівлі, де 99 років тому народилася королева Єлизавета …
7 вересня сезон осінніх винних подій у Києві було відкрито унікальною, без перебільшення, дегустацією, організованою Євгенією Ніколайчук. Хоча Євгенію не треба детально представляти, все ж …
7–10 вересня 2025 року Куала-Лумпур, Малайзія, став центром уваги винного світу, адже тут відбувся конкурс ASI Best Sommelier of Asia & Pacific. Подія, організована Асоціацією …
Протягом поколінь родина Бертані зберігала та вдосконалювала свою майстерність, створюючи вина, які відображають як характер землі, так і дух новаторства. Сьогодні Tenuta Santa Maria представляє …
У кожного конкурсу є свій ритм. Цього літа на Mundus Vini він почався не з келиха, а з подарунка: маленької Ельветрітш. Міфічної істоти з Пфальцу …
Бар-хоппінг – сьогодні найкраща школа бармена. Одне з місць сили оглядачі Drinks+ знайшли на сонячній Ібіці, де в Ibiza Gran Hotel відкрився популярний бар Musa …
Так повелося на нашій планеті, що Каліфорнія задає тон у винному туризмі. Ось і зараз, на тлі падіння попиту на вино як на американському, так …
У 2026 році міжнародний винний конкурс повернеться туди, де вино перестає бути напоєм і стає мовою. Світовий Concours Mondial de Bruxelles вже давно вийшов за …
Виробник шампанського Palmer & Co. одночасно випустив два вина: Blanc de Blancs 2018 та Blanc de Blancs 2013. Обидва вина створені на основі Шардоне з …
Opening soon of our website in English!
Welcome!
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks.
• DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants.
• DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia.
• DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks.
• DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants.
• DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia.
• DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net