Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

prowein

ProWein 2022. Wine Travel Awards Guide 2021-2022 дебютує

17.05.2022, Новини

Не багато винних подій у світі можуть зрівнятися з ProWein: цьогоріч понад 5500 експонентів приблизно з 300 регіонів 60 країн беруть участь у одній з найважливіших міжнародних виставок вин та спиртних напоїв. Експоненти привозять з собою нові продукти – від bag-in-box до витриманих шампанських вин. Але світ вина – це набагато більше, ніж вінтаж. Успіх визначають виняткова якість, продумані портфелі брендів та маркетингові концепції.

Один з найяскравіших проєктів з винного туризму цього року також дебютував на ProWein: команди Drinks+ та Wine Travel Awards представили ексклюзивний PR-каталог номінантів та переможців премії Wine Travel Awards Guide 2021-2022. Нам є, чим пишатися!


Після тривалого періоду пандемії ділове життя активно відновлюється, і ProWein тому доказ. З 15 по 17 травня в Дюсельдорфі відбувається одна з найбільших у світі виставок вин та спиртних напоїв.

Wine Travel Awards Guide

Як завжди, ProWein представляє спеціальні заходи, семінари та майстер-класи, які демонструють нові розробки та тренди, знайомлять відвідувачів з виробниками з усіх куточків планети. Вас цікавить виноробство Азербайджану? На ProWein можна познайомиться з найкращими виноробами цієї країни, а також з численними експонентами з інших виноробних країн світу, що представили свої новинки на ProWein 2022.

Wine Travel Awards Guide 2021-2022

Простір виставки спланований з чіткою сегментацією за продуктовими лінійками та групами. Наприклад, Hall 4 Tasting Area MUNDUS VINI, де представлені вина-переможці міжнародної весняної дегустації MUNDUS VINI International Wine Award. Або Hall 5 Organic World, де відвідувачі мали змогу ознайомитись с 45 виноробами з Європи. Також присутні: міжнародні асоціації Biodyvin, Bioland, Consorzio Vignaioli Del Trentino, Demeter, Ecovin та Vignerons de Nature. Крім цього, Hall 5 включає також зону Packaging & Design, де широко представлені різноманітні рішення для виноробів в області винних етикеток, закупорювальних засобів і пакування. Hall 9 – це зона Champagne Lounge з великою різноманітністю брендів. Більш детально з інформацією про кожну залу можна ознайомитись на офіційному сайті ProWein.

Wine Travel Awards Guide 2021-2022

Свою новинку на ProWein також представила і команда Wine Travel Awards – ми привезли на виставку очікуваний багатьма ексклюзивний PR-каталог номінантів та переможців премії Wine Travel Awards Guide 2021-2022.

Більше 60 000 відвідувачів виставки можуть ознайомитися з друкованою версією каталогу та отримати її безкоштовно на стенді International Trade Press, розташованому з боку північного входу (North entrance) поруч із залами 7.0 та 9. Крім того, відвідувачі ProWein 2022 можуть відсканувати каталог в електронному вигляді, використовуючи QR-code на постерах, які розміщені в різних зонах виставки.

Електронна версія каталогу розміщена на онлайн-платформі Digital: online trade press stand сайту prowein.com, що є новою цифровою пропозицією від Messe Düsseldorf.

Wine Travel Awards Guide 2021-2022

На виставці були присутні судді, спонсори та номінанти Wine Travel Awards, серед яких: Роберт Джозеф (Robert Joseph), Рікардо Ф. Нуньєс (Ricardo F. Nunez), Наталія Бурлаченко, грузинські виноробні Shumi, Château Mukhrani, Tbilvino, українська сімейна виноробня Shabo, наші друзі-винороби з Молдови, Вірменії, Угорщини  та інші.

Нагадуємо, що Перша Церемонія вручення премії Wine Travel Awards відбудеться 8 червня 2022 року о 12.30-14.30 в «Industry Briefing Room» на London Wine Fair 2022. А поки що зустрічайте Wine Travel Awards Guide 2021-2022!

Для того, щоб взяти участь у церемонії нагородження Wine Travel Awards на London Wine Fair, зареєструйтеся на нашій сторінці у Facebook Events або надішліть нам запит на contact@winetravelawards.com, щоб отримати підтвердження.

Після Великої Британії естафету підхопить Франція, де в рамках Bordeaux Wine Week відбудеться дегустація вин номінантів та партнерів Wine Travel Awards. Подія пройде на території музея винної культури La Cité du Vin 22 червня з 10.00 до 12.00.

X
Украина