Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Smith Haut Lafitte

Smith Haut Lafitte, номінант WTA, прийме короля Чарльза III!

29.03.2023, Премія

Перший державний візит короля Карла III до Франції, запланований на 27 та 28 березня, перенесено на літо цього року.


Очікується, що візит до Франції стане знаком потепління відносин із Європою після Brexit. Внаслідок громадського протесту проти пенсійної реформи у Франції Єлисейський палац вирішив скасувати та перенести запрошення на користь і безпеку обох сторін.

Ми сподіваємось, що оголошена раніше програма буде реалізована. Саме Château Smith Haut Lafitte, Cru Classé de Graves був обраний монархом серед ще двох запропонованих маєтків.

Smith Haut Lafitte

На запрошення Еммануеля Макрона Чарльз III вирішив включити до своєї офіційної поїздки відвідування Жиронди. Останній візит до Бордо Чарльза III відбувся 9 травня 1977 року на відкриття виставки «Британська живопис від Гейнсборо до Бекона». Тоді принц Уельський скористався можливістю зробити зупинку в Château Latour в Пояку.

Smith Haut Lafitte

Цього року король вирішив відвідати маєток Smith Haut Lafitte, що належить Флоренс і Даніелю Катіардам (Florence/Daniel Cathiard), номінований на премію Wine Travel Awards.

Smith Haut Lafitte

«Для нас це величезна честь, – з ентузіазмом каже Флоренс Катьярд. – Крім привілею прийняти короля Англії, ми зустрінемося з історичною особистістю, яка є однією з моїх ікон. Я завжди цінувала принца Уельського як особистість, його зобов’язання, його любов до природи. Кілька років тому, завдяки спільним зв’язкам, я вже мала честь зустрічатися з ним після його останнього матчу в поло».

X
Украина