Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Wine Paris & Vinexpo Paris-Vinexposium – подія року

04.12.2023, Новини

Цього року Drinks+ & Wine Travel Awards продовжує плідну та активну співпрацю з Wine Paris & Vinexpo Paris, поглиблюючи партнерство участю у WTA.  Відома міжнародна виставка винної та алкогольної індустрії стає номінантом WTA у категорії Event of the Year, номінація Enogastronomic Events.


Провідна виставка винної та алкогольної індустрії в Європі – Wine Paris & Vinexpo Paris з кожним роком набуває все більшої популярності серед професіоналів. Організатори очікують, що захід 2024 року, який відбудеться з 12 по 14 лютого у Porte de Versailles, збере ще більш відвідувачів та експонентів, ніж у цьому році. Цифри говорять самі за себе: 3 400+ компаній-експонентів та понад 40 000 професійних відвідувачів вже підтвердили свою участь.

Wine Paris & Vinexpo Paris – Vinexposium

Крістоф Наварр (Christophe Navarre), голова правління Vinexposium

«Wine Paris & Vinexpo Paris незаперечно є визначною подією ділового календаря галузі та першою великою міжнародною подією року, – каже про виставку Крістоф Наварр (Christophe Navarre), голова правління Vinexposium. – Мі з нетерпінням чекаємо коли у центрі світової столиці стилю життя збереться величезна кількість представників індустрії, щоб разом міркувати про майбутнє галузі та весь потенціал, який пропонує міжнародний асортимент продукції».

Vinexposium

Родольф Ламейзе (Rodolphe Lameyse), CEO Vinexposium

Підкреслюючи важливість Wine Paris & Vinexpo Paris для всієї галузі, Родольф Ламейзе (Rodolphe Lameyse), CEO Vinexposium коментує: «Зараз індустрія вина та спиртних напоїв перебуває на роздоріжжі. Їй доведеться зіткнутися з численними проблемами, такими як зміна клімату, зміна споживчого попиту та геополітичні конфлікти серед економічних проблем і питань продажів. У цьому середовищі весь сектор вина та спиртних напоїв шукає рішення для підтримки необхідних змін. Vinexposium відіграє ключову роль для професіоналів як галузевий партнер на міжнародному рівні».

Wine Paris & Vinexpo Paris-Vinexposium

Постійно слідкуючи за споживчими тенденціями, яки змінюються під впливом безлічі факторів, починаючи від особистих переваг і закінчуючи культурним, соціальним та економічним розвитком, організатори Wine Paris & Vinexpo Paris-Vinexposium 2024 представлять Be Spirits, зону (1500 м2 з понад 140 експонентів), присвячену міцним алкогольним напоям, пиву, сидру та міксології майбутнього.

А вже зараз Wine Paris & Vinexpo Paris стає номінантом Wine Travel Awards у категорії Event of the Year, проєкту нового формату, у сфері вина та винного туризму.

Порівняно з 2023 роком, до виставки 2024 приєднається +72% відвідувачів та експонентів. Вперше участь візьмуть Молдова, Туніс, Нова Зеландія та Нідерланди, а також Уругвай із Bodega Garzón, однією з найбільших виноробень країни, та Чилі.

Фото: wineparis-vinexpo.com, thedrinksbusiness.com, foodloire-export

X
Украина