Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

WSET

WSET провела щорічну церемонію вручення дипломів

13.04.2022, Новини

Захід проходив у гібридному форматі.


Провівши віртуальну церемонію у 2021 році, освітній фонд Wine & Spirits Education Trust вирішив у 2022 році провести захід у гібридному форматі. Випускники могли бути присутніми як віртуально, так і особисто приїхати на церемонію до Лондону. Загалом взяли участь учні з 17 країн.

Новими випускниками WSET Level 4 Diploma in Wines стали 665 осіб, це найбільша кількість випускників за рік, внаслідок чого загальна кількість випускників WSET Diploma у всьому світі перевищила 11 500 осіб.

Ян Харріс

Ян Харріс

Церемонію провів генеральний директор WSET Ян Харріс (Ian Harris), це була його остання церемонія нагородження випускників на цій посаді. Новим генеральним директором WSET стане Мішель Бремптон (Michelle Brampton), раніше вона пропрацювала 19 років у Treasury Wine Estates, де з 2018 по 2021 рік обіймала посаду керуючого директора по Європі, Близькому Сходу та Африці (EMEA). У цей час Бремптон також входила до рад директорів The Drinks Trust та Wine & Spirit Trade Association. Ян Харріс залишиться у WSET в якості консультанта.

Мішель Бремптон

Мішель Бремптон

У церемонії нагородження взяли участь почесний президент WSET Пол Сімінгтон (Paul Symington) та регіональні директори Джуд Маллінз (Jude Mullins), Дейв Рудман (Dave Rudman) та Рейчел Вебстер (Rachel Webster).

«Я радий, що в останній рік мого перебування на посаді генерального директора WSET ми маємо найбільшу кількість випускників, які отримали диплом Wine & Spirits Education Trust», – сказав Ян Харріс.

Хорхе Андре Паїс Вас Нуньєс (Jorge André Pais Vaz Nunes) з Португалії став переможцем WSET The Vintners’ Cup 2022 року. Щороку студент із найвищою сукупною оцінкою у світі – за всіма шістьма розділами диплома WSET з вин та спиртних напоївв – нагороджується The Vintners’ Cup.

Jorge André Pais Vaz Nunes

Хорхе Андре Паїс Вас Нуньєс

«Я пишаюся, що став володарем The Vintners’ Cup 2021 року і першим португальцем, який отримав таку високу нагороду з тих пір, як трофей було вперше вручено 1946 року, – прокоментував Нуньєс. – Це неймовірно важливо для моєї країни, мого регіону та моєї родини. Репутація наших вин зростає у всьому світі, і я радий, що зробив свій внесок».

Хорхе Андре Паїс Вас Нуньєс отримав диплом WSET в AWSEC у Гонконзі та працює в Symington Family Estates (Гонконг) на посаді менеджера ринку в Азіатсько-Тихоокеанському регіоні (АТР).

WSET

Регіональні стипендії були присуджені найкращим студентам-дипломникам WSET у кожному з ключових регіонів діяльності WSET:

Napa Valley Asia Pacific Scholarship: Яінг Ден (Jiaying Deng), навчалась у ASC Fine Wines, Китай;

Decanter Americas Scholarship: Крісті Бошман (Kristie Boschman), навчалась у Fine Vintage, Канада;

IWSC EMEA Scholarship: Юлія Скаво (Iulia Scavo), навчалась у Esprits-de-Vins, Франція;

Vintners’ UK Scholarship: Наталі Пеззоне (Natalie Pezzone), навчалась у школі WSET у Лондоні, Великобританія.

Ще одна нагорода WSET – Outstanding Alumni Award, яка спонсорується JancisRobinson.com, призначена для нагородження та підтримки випускників WSET Diploma, які роблять помітний внесок у галузь. Цього року переможцем став Фердинанд Майр (Ferdinand Mayr), винороб та викладач Austrian Wine Academy.

Джерело: thedrinksbusiness.com, symington.com
Фото: thedrinksbusiness.com, facebook.com, london-unattached.com

X
Украина