Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Спеціальні призи для переможців WTA у 2023 році

11.01.2023, Новини

Цей рік приніс гарні новини номінантам премії Wine Travel Awards – спеціальні призи, за якими стоять дивовижні особистості винного світу. Цьогоріч такі нагороди чекають на учасників у двох номінаціях.


Wine & Food Influencer: номінація є безкоштовною для всіх учасників – журналістів, письменників, блогерів, лідерів громадської думки у виноробній галузі завдяки спонсорству Vinos de La Luz. Крім того, Vinos de La Luz бере на себе місію не лише забезпечити безкоштовну участь для інфлюенсерів у другому сезоні WTA, але й виступає спонсором преміального фонду для переможців цієї номінації.

Власник відомої міжнародної групи компаній доктор Рікардо Нуньєс, член журі WTA, особисто визначить переможців. За остаточними результатами нагородження 2022-2023 років першу премію – 1000 євро – отримає переможець WTA у номінації Wine & Food Influencer, який набере найбільшу кількість балів і найбільшу кількість голосів згідно з результатами публічного голосування. Ще два переможці номінації, визначені журі, отримають по 500 євро.

Ambassador of the Year: переможець в категорії отримає Gérard Basset Prize «Ambassador of the Year». Це стало можливим завдяки згоді родини Бассе – Романе та Ніни Бассе, довіреної особи-співзасновника та голови Фонду Жерара Бассе, генерального секретаря ASI.

Ми запрошуємо амбасадорів вина, регіонів, еногастрономічних подорожей, а також промоутерів брендів чи певних сортів вин стати номінантами та мати шанс отримати винагороду в розмірі 1000 євро або навчальний курс такої ж вартості. Найважливішим у цій премії, чим може пишатися лауреат, є, звичайно, ім’я чудового фахівця, неперевершеного знавця вина та надзвичайно натхненної людини – Жерара Бассе.

Реєструйся та стань номінантом на WTA 2022-2023!

X
Украина