Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Весняні новини: знову доступний алкоголь та україномовний Drinks+

01.04.2022, Новини

Весна все більше охоплює землю та несе гарні новини як з передової, де наші хлопці несамовито б’ють російських окупантів, так і з інформаційного фронту, на якому несе свою незмінну вахту оптимістична та мужня (хоча жіноча за складом 🙂)  редакція Drinks+. 


1 квітня в Києві скасовано «сухий закон» – і це не першоквітневий жарт. Заборона на продаж алкоголю в столиці, що діяла з 1 березня, нарешті закінчилася: тепер спиртні напої можна придбати в роздрібній мережі та в установах сфери обслуговування з 11.00 до 16.00.

Drinks+ має ще одну гарну новину: ми нарешті подолали наслідки кібератак, що під них потрапив наш сайт, та поповнили онлайн-архів першим в цьому році номером журналу Drinks+.

Цей номер планувався особливим, бо він мав стати нашим першим журналом, надрукованим українською мовою. Цей наклад Drinks+/Bars&Restaurants ми мали отримати з типографії 25 лютого… Але, нажаль, не так сталося, як гадалося: разом з усією країною нашій редакції випало потрапити під безжальні історичні жорна, керовані східним сусідом. Руйнуючи життя, домівки, сім’ї багатьох наших співгромадян, рашистський каток, яким вони намагаються розчавити українців впродовж багатьох століть, вкотре ввімкнувся саме напередодні такої важливої для нас події – народження нашого україномовного Drinks+.

Але верстки (як і рукописи) – не горять! Пропонуємо нашим читачам онлайн-версію нашого видання.

Читайте у новому номері:

X
Украина