Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Viña San Pedro

Viña San Pedro

31.03.2024, Винні дороги

Tel.: +56 (2) 2477 5300
Email: contacto@sanpedro.cl
Web: https://sanpedro.cl/en/
Address: Avenida Vitacura #2670, 16th Floor, Las Condes. Región Metropolitana Chile.


Заснована в 1865 році, компанія Viña San Pedro, сьогодні є одним із найбільших та найстаріших експортерів чилійського вина та однією з найважливіших виноробних компаній країни. Більш ніж у 80 країн світу закуповують продукцію Viña San Pedro. Компанія володіє 1200 га виноградників.

Viña San Pedro

Viña San Pedro була заснована у долині Куріко братами Корреа (Correa). Брати були піонерами в імпорті різних сортів зі Старого континенту до долини.

Molina Winery – місце з історією та будинок Viña San Pedro. Вже понад 150 років виноробня виробляє вина високої якості, відомі сьогодні у всьому світі.

У 2002 році в долині Анд, біля підніжжя Андського хребта було засновано ще одну виноробню – Cachapoal, що спеціалізується на марочних винах. Виробляють п’ять вин з Altair, Cabo de Hornos, Sideral, Kankana del Elqui та Tierras Moradas. Посаджені на висоті 500 метрів над рівнем моря лози піддаються значним перепадам температур вдень і вночі, що дозволяє плодам дозрівати повільно, в результаті чого виноград має помірну кислотність і таніни, високі смакові та ароматичні характеристики.

На виноробні працює чотири винороби: Вівіана Магнере (Viviana Magnere), Маурісіо Гонсалес (Mauricio Gonzalez), Габріель Мустакіс (Gabriel Mustakis), Андреа Кальдерон Васкес (Andrea Calderon Vasquez).

Viña San Pedro

Виноробня організовує обіди з національними чилійськими стравами та найкращими винами Viña San Pedro. Мінімальна група – дві особи, максимальна – тридцять. «Ви можете замовити дегустацію вин з панорамним видом на виноградники, здійснити екскурсії сучасним винним льохом і сільською місцевістю і, нарешті, насолодитися вишуканим чилійським барбекю у винограднику», – кажуть у Viña San Pedro.

Viña San Pedro

Фото: instagram.com/vsptwinegroup

Drinks+ рекомендує
X
Украина