Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєс

Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєс: гаряча підтримка України

24.08.2023,

Лауреат премії WTA 2022-2023/ Wine & Food Influencer/Expert Opinion/ Гергелі Сольнокі віддав свій приз в благочинний фонд на підтримку України.


В червні цього року на церемоніях нагородження в Лондоні та Тбілісі відбулось урочисте проголошення переможців Wine Travel Awards 2022-2023. Протягом наступних літніх місяців організаційний комітет WTA надсилав призи та перераховував фінансові винагороди лауреатам.

Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєс

Один з переможців WTA 2022-2023 – суддя Wine Travel Awards, професор маркетингових досліджень Університету Гайзенхайма, почесний професор Винного Маркетингу та Управління в Університеті Західної Аттики Гергелі Сольнокі (Gergely Szolnoki) виявив бажання перерахувати його цінний приз (500 евро) в благочинний фонд на підтримку України.

Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєс

Нагадуємо, що професор Сольнокі одержав перемогу в номінації Wine & Food Influencer, спонсором якої вже другий рік поспіль виступає доктор Рікардо Ф. Нуньєс (Dr. Ricardo F. Nunez), відомий меценат та палкий захисник інтересів України, засновник та власник міжнародної групи компаній Vinos de La Luz, яка об’єднує виноробні Іспанії, Італії, Аргентини, України та США. Тож ініціатива професора Сольнокі виявилася для Рікардо Нуньєса близькою за духом. Адже доктор Нуньєс не лише на постійній основі підтримує талановиті медіа, а і тих в Україні, хто сьогодні цього потребує щонайбільше: військових та постраждалих від агресії виноробів. Втім, як ми неодноразово спостерігали, свій кожен благочинний крок власник Vinos de La Luz здійснює в певній прогресії.

Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєс

Отже і цей раз не став винятком: винагорода Гергелі Сольнокі, яку він побажав віддати на допомогу України, було примножено до 3200 євро та направлено до неурядової організації Unimos Corazones у Мадриді, яка займається допомогою Україні та її постраждалим від війни громадянам. На ці гроші захисники отримали їжу та напої в інноваційній тарі – банках, що саморозігріваються, тобто дають можливість за будь-яких умов і в лічені хвилини мати гарячий обід. Це гарна ідея і дуже зручний формат для тих умов, в яких знаходяться сьогодні воїни або біженці.

Приємно усвідомлювати, що Україна не самотня у боротьбі з агресором. І приклад Гергелі Сольнокі та Рікардо Ф. Нуньєса – ще одна маленька ілюстрація великих вчинків, що ведуть Україну до Перемоги.

X
Украина