Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Vinos de La Luz

Сенсація: Vinos de La Luz – три платини від Decanter-2022

09.06.2022, Новини Автор: Олександра Бантишева

Decanter World Wine Awards 2022 оголосив результати, згідно яких Vinos de La Luz зібрала найвищі нагороди.


Найавторитетніший міжнародний конкурс Decanter World Wine Awards – це завжди інтрига та нетерпіння від очікування результатів роботи блискучого пулу журі. І кожного року результати демонструють сюрпризи. Цьогорічний конкурс завершився низкою справжніх сенсацій. Одна з найгучніших: Vinos de La Luz – міжнародна група компаній – отримала одночасно три платинові медалі. Нагадаємо, що Vinos de La Luz об’єднує виноробні Іспанії, Італії, Аргентини та США. Отже, володарями платинових медалей стали:

– Callejón del Crimen Blend de Terroirs Malbec 2019 – 97 балів.

– Callejón del Crimen Single Vineyard Gualtallary Malbec 2019 – 97 балів.

Vinos de La Luz

– Нова лінійка – Relatos del Callejón Malbec 2020 – 97 балів.

Vinos de La Luz

І так співпало, що буквально наступного дня після оприлюднення результатів Decanter, в рамках ювілейної London Wine Fair 2022 відбувалася Перша церемонія нагородження переможців Wine Travel Awards 2021-2022, де власник Vinos de La Luz  доктор Рікардо Ф. Нуньєс – великий друг Drinks+, спонсор і суддя Wine Travel Awards – одержав змогу вручити «платинову» пляшку Ханне Тові (Hannah Tovey), директорці LWF.

У своїй промові до гостей церемонії Рікардо Нуньєс пояснив, чому обрав задля вручення свого визначного вина саме очільницю LWF: адже Великобританія в цілому і Лондонський винний виставковий хаб зокрема сьогодні так потужно допомагають Україні, з якою  Рікардо Ф. Нуньєс пов’язує свій життєвий шлях, і про яку сьогодні так вболіває. Наприкінці промови доктор Нуньєс сказав українською: «Слава Україні!» І гості церемонії відповіли: «Героям Слава!»

Vinos de La Luz

Зокрема, в Лондоні цього року, за ініціативою LWF, був організований стенд Wines of Ukraine (крім LWF, співорганізаторами стали – Комунікаційна медіагрупа Drinks+ та ТОВ «Укрсадвинпром»). На стенді E30 в GRAND HALL (Ground Level) представлено майже півсотні найменувань напоїв з України. Свою продукцію презентували такі компанії: 46 Parallel Wine GroupFathers WineBeykush WineryShabo WineryPrince Trubetskoi WineryStakhovsky WinesHoney BadgerVilla Tinta WineryBiologistWineidea, Chateau ChizayVinoman WineryAkkerman Distillery.

Vinos de La Luz

І, знову ж таки, приємний збіг: цього року  медалями Decanter World Wine Awards було відзначено цілий пул виноробів України.

Vinos de La Luz

Доктор Рікардо Ф. Нуньєс в бліц-коментарі оглядачу Drinks+ висловив гордість за високу оцінку «Декантером» як вин La Luz, так і вин України, а також впевненість, що здобувши перемогу у війні, Україна колись здобуде і платинові медалі за свої вина. І, зауважимо, Рікардо Ф. Нуньєс особисто вносить великий внесок в ці перемоги – перераховуючи кошти на ЗСУ, надаючи волонтерську допомогу, підтримуючи словом і ділом українських виноробів.

X
Украина