Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Big Wines.Big Art

Big Wines.Big Art отримало Grand Gold Medal на Cervim-Viticoltura Eroica

09.10.2023, Вино Автор: Олександра Бантишева

Міжнародна виноробна група Vinos de La Luz представила на Cervim-Viticoltura Eroica вина з чотирьох країн світу, у тому числі українське Big Wines.Big Art.


Cervim-Viticoltura Eroica – єдиний глобальний винний захід, присвячений винам, виробленим у регіонах, що характеризуються героїчним виноградарством. Конкурс відбирає найкращі вина, отримані в результаті екстремального виноградарства, з метою просування та захисту виробництва невеликих виноробних територій, які мають свою унікальну історію, традиції, велику екологічну та ландшафтну цінність, та вирощують переважно місцеві лози. Конкурс відбувається під патронатом OIV.

Цього року спонсор та номінант Wine Travel Awards, міжнародна виноробна група Vinos de La Luz, яку очолює Рікардо Ф. Нуньєс, суддя WTA, представила на Cervim-Viticoltura Eroica вина з чотирьох країн світу, включаючи українське Big Wines.Big Art. Компанія Vinos de La Luz має виробничі потужності в Аргентині, у двох DO Іспанії, в Італії (Тоскана), США (Каліфорнія) та Україні.

Big Wines.Big Art

Grand Gold Medal на Cervim-Viticoltura Eroica отримало вино BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020 Odesa Black, про що повідомила на своєї сторінці у соціальної мережі Наталія Бурлаченко – амбасадор компанії Vinos de La Luz, винна письменниця, очільниця Big Wines.Big Art та номінант Wine Travel Awards, в номінаціях Ambassador та Wine & Food Influencer.

Кожна пляшка BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020 Odesa Black має порядковий номер та захищена від підробки. На етикетці відображена картина Івана Марчука «Пробудження». Завершальна прикраса – це плакетка у вигляді золотої монети з логотипом La Luz.

«Саме так! Українське вино BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020 Odesa Black! Щиро радіємо такому досягненню! Дякуємо Роберто Гаудіо (Roberto Gaudio) за проведення Конкурсу Героїчних вин, до яких безсумнівно належать всі вина України. Дякуємо за підтримку Вікторію Агромакову, завдяки якій я дві ночі не спала, очікуючи на результати 🙂 та Араика Манукяна, який одразу про нас подумав, коли йшлося про героїчні вина!», – написала Наталія Бурлаченко.

Свою першу золоту медаль вино ВIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk отримало на престижному міжнародному конкурсі Mundus Vini-2023. Друге золото – на Berliner Wine Trophy-2023. І ось Grand Gold Medal від Cervim-Viticoltura Eroica. З гордістю можна сказати, що українські вина стають все краще і нам є що продемонструвати світу.

Big Wines.Big Art

Інші вина від Vinos de La Luz отримали на Cervim-Viticoltura Eroica золото: Iluminado USA 2018, Peñafiel 2018, Callejón Single Vineyard Pampa el Cepillo 2020.

До речі, три мальбека Vinos de La Luz торік одночасно завоювали платинові медалі на конкурсі Decanter-2022.

Ми щиро вітаємо наших давніх друзів Рікардо Нуньеса і Наталію Бурлаченко, а також всіх причетних до створення цього вина з ще однією перемогою і пишаємося успіхом проєкту українського вина з локального сорту Одеський Чорний.

Золото на Cervim-Viticoltura Eroica отримала відома українська виноробня BIOLOGIST Craft Winery, за Traminer Orange 2021 та Merlot 2020.

«Тож підтримуймо своє українське виноробство, обираймо українське вино в супермаркетах, винних бутіках і ресторанах! Чим більше ми будемо обирати своє, поширювати, розповідати всім, яке чудове в нас є вино, тим більшим буде попит в Україні і поза її межами!», – коментує Наталія Бурлаченко.

Фото: facebook.com

X
Украина