Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Big Wines.Big Art

«Великі вина» на Одещині

23.04.2024, Вино

Виноробна компанія Big Wines, амбітний український проєкт під зонтичним брендом всесвітньо відомої компанії Vinos de La Luz, придбала землю для власних виноградників на території Бородінської громади, що на Одещині.


Деякий час тому компанія Big Wines облаштувала власне виробництво під Богуславом, Київська область, про що Drinks+ повідомила Наталія Бурлаченко – амбасадор Vinos de La Luz, СЕО Big Wines та номінант Wine Travel Awards у Ambassador та Wine & Food Influencer. І ось наразі компанія орендувала 84 га з наявними виноградниками та придбала додаткові 20 га для нового винограднику.

Нагадаємо, що перше вино від Big Wines – BIG WINES BIG ART limited edition. Ivan Marchuk 2020 Odesa Black вже здобуло три високі нагороди на престижних світових конкурсах. Свою першу золоту медаль вино отримало на Mundus Vini-2023, друге золото – на Berliner Wine Trophy-2023 та Grand Gold Medal на Cervim-Viticoltura Eroica-2023. У 2024 році, на міжнародному конкурсі Berliner Wine Trophy в Німеччині, ще одно вино від Big Wines отримало визнання і золоту медаль – «Тельті Курук».

BIG WINES BIG ART було створено в колаборації зі знаменитим українським художником Іваном Марчуком, етикетки Big Wines прикрашають полотна великого майстра.

«Ми отримали підтримку від великого маестро і перший наш реліз дуже гучно розлетівся інформаційним простором. Але ми продумали не тільки перший крок. Триптих картини Івана Марчука «Пробудження» буде складатися з трьох частин – з трьох етикеток, тобто з трьох вінтажів. Поступово, за три роки історії цього вина можна буде скласти цілу картину», – коментує пані Наталія.

Вино від Big Wines буде представлено на стенді Wines of Ukraine у Лондоні на London Wine Fair. 21 травня 2024 року з 10.30 до 12.30 під дахом лондонської виставки відбуватися Церемонія нагородження Wine Travel Awards 2023-2024.

Виробники Big Wines обрали для своїх вин флагманські сорти – Одеський Чорний для червоних вин та Тельті Курук для білих. Надалі сортовий асортимент буде збільшуватися, якими саме сортами – слідкуйте за новинами від Drinks+.

X
Украина