У 2012 році Володимир Анатолійович Зелениця та його син Анатолій заснували виноробню, з 2014 року почали виробництво власного вина. Деякий час тому було відкрито фірмовий магазин, де можна придбати натуральні вина від родини Зелениці.
Екскурсії та дегустації вин проводять за попереднім записом.
Tel.: +380672535543; +380967573971; +380 67 854 6846 Web: www.facebook.com/profile.php?id=100054634966090 Address: Україна, Хмельницька область, Кам’янець-Подільський, проспект Грушевського, 27/10. У 2012 році Володимир Анатолійович Зелениця та його син Анатолій заснували виноробню, з 2014 року почали виробництво власного вина. Деякий час тому було відкрито фірмовий магазин, де можна придбати натуральні вина від родини Зелениці. Екскурсії та дегустації вин проводять […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Родинна виноробня Зелениці
Tel.: +380509210333 Address: Україна, Одеська обл., вул. Садова, 58, с. Шабо, Білгород-Дністровський р-н
Виноробня Chateau Lacarin розташована поруч із відомим виноробним поселенням Шабо неподалік Білгорода-Дністровського.
Власник виноробні – француз Крістоф Лакарен де Фаб’яні. Понад двадцять років мосьє Крістоф проживає зі своєю родиною в Україні. По материній лінії Крістоф Лакарен носить титул маркіз де Фаб’яні.
Лакарен вирощує 14 сортів винограду та розводить курей, овець, кіз.
У теплу пору року екскурсії з дегустаціями проводяться на відкритому повітрі, у холодну – в просторому салоні з каміном, декорованому картинами. Гостям надаються вина у супроводі паштету та хліба домашньої випічки. Мінімальна група – 2 особи, максимальна – 60.
Chateau Lacarin є учасником проекту «Дорога вина та смаку Української Бессарабії».
Фото: discover.ua, epravda.com.ua, leodessa.com
Tel.: +380509210333 Address: Україна, Одеська обл., вул. Садова, 58, с. Шабо, Білгород-Дністровський р-н Виноробня Chateau Lacarin розташована поруч із відомим виноробним поселенням Шабо неподалік Білгорода-Дністровського. Власник виноробні – француз Крістоф Лакарен де Фаб’яні. Понад двадцять років мосьє Крістоф проживає зі своєю родиною в Україні. По материній лінії Крістоф Лакарен носить титул маркіз де Фаб’яні. Лакарен […]
На північному сході Румунії, серед залитих сонцем земель Хуші, розташований виноробний комплекс Averesti. Будівництво виноробні датується 1874 роком. Сьогодні Domeniile Averesti володіє 650 га виноградних лоз та є однією з найбільших винних плантацій Румунії. Здебільшого культивують місцеві сорти винограду: Busuioaca de Bohotin, Zghihara de Huşi, Feteasca Albă, Regală та Neagră.
Новий винний завод, обладнаний за останнім словом техніки і складається з чотирьох основних зон:
• виробнича ділянка, ферментаційна, потужністю 1 млн літрів;
• кондиційно-складський майданчик, місткістю 5 млн літрів;
• ділянка розливу продуктивністю 1200 бут/год;
• зона для витримки вин у пляшках та бариках.
Більшість вин Domeniile Averesti мають сертифікат DOC.
Вина Domeniile Averesti неодноразово здобували високі нагороди на міжнародних винних конкурсах. Так на VINARIUM 2022 виноробня отримала золоті медалі, а на DECANTER 2022 срібло.
Tel.: +40 235 484 830 Email: vin@domeniile-averesti.ro Web: https://domeniile-averesti.ro Address: 737115 Vaslui, Romania На північному сході Румунії, серед залитих сонцем земель Хуші, розташований виноробний комплекс Averesti. Будівництво виноробні датується 1874 роком. Сьогодні Domeniile Averesti володіє 650 га виноградних лоз та є однією з найбільших винних плантацій Румунії. Здебільшого культивують місцеві сорти винограду: Busuioaca de Bohotin, […]
На Всеукраїнському дегустаційному конкурсі «Одесский залив – 2020» вино від сімейної виноробні Manzul Winehouse «Медвежа кров 2019» отримало срібло.
Власники виноробні проводять дегустації, на яких до вин Manzul Winehouse пропонують національні болгарські закуски. Дегустаційний зал вміщає 15 гостей.
На виноробні можна замовити подарункові дегустаційні сети, які, крім вина, можна доповнити сирами та унікальними безсарабськими спеціями.
Фото: facebook.com/albina.manzul.1/photos_by
Tel.: +38 050 152-74-61 Address: с. Лиманка, Овідіопольський район, Одеська область Власник виноробні Манзул Едуард Львович. Manzul Winehouse була заснована у 2012 році. Обсяг виробництва сягає від 20 до 25 тисяч літрів вина на рік. Для витримки використовуються бочки з українського дуба. Вирощують сорти винограду Мускат Оттонель, Ркацителі, Совіньйон Блан, Шардоне, Каберене Совіньйон, Сапераві, Одеський Чорний, […]
Київський шеф-кухар Євген Клопотенко планував відкриття цього закладу ще до війни, але саме страшні події у нашій країні і дали старт бістро «Інші», яке відкрилося у березні цього року.
Заклад має два меню – основне і безкоштовне «Меню №2»: «Його можуть замовити всі, хто не має змоги заплатити.
В травні відкрився другий заклад «Інші. Парк» в Івано-Франківську, біля парка ім. Т. Г. Шевченка і працює у форматі українського фастфуду. Як і львівський ресторан мережі, цей заклад виконує важливу соціальну місію. До речі, у планах Євгена – розширити мережу «Інші» і незабаром відкрити кафе в Івано-Франківську.
Фото: klopotenko.com
Web: https://www.instagram.com/inshi.bistro Address: Soborna square, 2a, Lviv, Ukraine Київський шеф-кухар Євген Клопотенко планував відкриття цього закладу ще до війни, але саме страшні події у нашій країні і дали старт бістро «Інші», яке відкрилося у березні цього року. Заклад має два меню – основне і безкоштовне «Меню №2»: «Його можуть замовити всі, хто не має […]
Tel.: +380680686975 Web: https://100rokiv.com.ua/ Address: St. Volodymyrska, 4, Kyiv, Ukraine
Ресторан «100 років тому вперед» – це принципово нова форма української кухні.
Заклад був відкритий у березні 2019 року Євгеном Клопотенко та Інною Поперешнюк.
Ресторан складається з трьох залів: затишна, оздоблена натуральним деревом зала на першому поверсі, зала на другому поверсі з великими вікнами, що відкривають чудовий вид на історичні вулиці Києва, та «Червона зала» – чудове місце для проведення будь-якої урочистості, про яке самі власники закладу кажуть що це «магічний простір, де ми проводимо Театр їжі та зустрічаємо невеликі компанії, що прагнуть приватності».
У ресторані є послуга доставки їжі.
З перших днів війни в цьому закладі почали готувати їжу для українських захисників – 1500 порцій на день.
Фото: facebook.com/100rokivtomuvpered
Tel.: +380680686975 Web: https://100rokiv.com.ua/ Address: St. Volodymyrska, 4, Kyiv, Ukraine Ресторан «100 років тому вперед» – це принципово нова форма української кухні. Заклад був відкритий у березні 2019 року Євгеном Клопотенко та Інною Поперешнюк. Ресторан складається з трьох залів: затишна, оздоблена натуральним деревом зала на першому поверсі, зала на другому поверсі з великими вікнами, що […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до 100 років тому вперед
Tel.: +380 67 000 1526 Email: babo@restaron.com.ua Web: www.babogardens.restaron.ua Address: Kuznevich 16, Lviv, Ukraine Babo Gardens – це новий ресторан у Львові, який відкрив український підприємець та ресторатор Вардкес Арзуманян. Ресторан має власний сад. Будівля Babo Gardens – це стара львівська вілла, яка пережила кілька епох та в результаті лишилася в незалежній Україні. 75% вин […]
Chateau Musar розташовано у замку 18-го століття в Газірі, за п’ятнадцять миль на північ від Бейрута.
Виноробня була створена Гастоном Хошаром (Gaston Hochar) у 1930 році, коли йому було всього 20 років – натхненний 6000-річною традицією виноробства Лівану та своїми подорожами до Бордо молодий чоловік вирішив зробити щось унікальне власними руками.
Серж Хочар (Serge Hochar), старший син Гастона, вивчився на інженера-будівельника, потім вирішив вивчати енологію та за підтримки батька став учнем Еміля Пейно (Émile Peynaud) в Університеті енології у Бордо. «Я хочу робити вино по-своєму, я хочу, щоб воно було відоме у всьому світі, і я хочу, щоб ти пішов!» Серж став виноробом Chateau Musar в 1959 році, Гастон-старший милостиво поступився місцем. Молодший син – Рональд (Ronald Hochar) також приєднався до сімейної справи. Два сини Сержа – Гастон (Gaston Hochar) та Марк (Marc Hochar) вивчали інженерну справу та працювали у банківській сфері, наразі Гастон керує повсякденними справами виноробні, а Марк – її комерційними аспектами. Син Рональда – Ральф до початку 2017 року працював у секторі on-trade у Сполученому Королівстві, зараз займається Південно-Східною Азією з британського офісу Chateau Musar, дочка Рональда – Ельза зняла документальний фільм про Chateau Musar.
Регіон, де розташовано Chateau Musar, довгі роки знаходиться в зоні громадянської війни. Виноградники в долині Бекаа були близько до лінії фронту. Протягом усього врожаю 1983 року навколо лоз вирувала битва, Сержу Хочару доводилося контрабандою доставляти виноград невеликим човном, щоб не зупиняти виробництво. Теж саме шато переживало у 1988 та 1989 роках. Під час останніх бойових дій і будинок родини Хочар, і виноробня Chateau Musar постраждали від прямих обстрілів. Якийсь час винні льохи служили бомбосховищами для місцевих жителів.
Головне вино родини Хошар є червоне Chateau Musar, бленд Cabernet Sauvignon, Cinsaut, Carignan, Grenache та Mourvedre. Вино ферментується у бетонних ємностях, а потім витримується у бариках. Серж Хошар завжди казав, що його вину потрібні роки, «можливо, десять, перш ніж воно буде готове до вживання», вина Chateau Musar «мають необхідний вік, коли вони нарешті випускаються на ринок».
Білі Chateau Musar виробляються з локальних сортів, включаючи Merwah та Obaideh. Ці вина вперше з’явилися на ринку Великобританії у 1979 році на Бристольському винному ярмарку.
Багато дегустаторів характеризують вина Chateau Musar як «бордоські», «ронські» або «бургундські».
Сьогодні 85% продукції йде на експорту. Виноробня виробляє 700 000 пляшок на рік.
Фото: facebook.com/ChateauMusar
Tel.: + 44 1508 482733 Fax: + 44 1508 482729 Email: info@chateaumusar.com.lb Web: www.chateaumusar.com Address: Achrafieh Baroudy Street, Sopenco Building, P.O.B: 1 281 Beirut, Lebanon Chateau Musar розташовано у замку 18-го століття в Газірі, за п’ятнадцять миль на північ від Бейрута. Виноробня була створена Гастоном Хошаром (Gaston Hochar) у 1930 році, коли йому було всього […]
Tel.: +373 69500505 Email: costistratan@gmail.com; vin@equinox.md Web: www.equinox.md; www.facebook.com/Equinox-VieVin-203143549704378 Address: r-l Ștefan Vodă, s. Olanești, Moldova
Свої вина виноробне господарство виготовляє з винограду, що вирощується на екологічному винограднику площею всього 5 га неподалік села Оленешть, на пагорбі, що височить уздовж долини Дністра.
Тут вирощують вісім червоних сортів винограду: Rară Neagră, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Carménère, Merlot, Malbec, Fetească Neagră, Saperavi та три білих: Fetească Albă, Fetească Regală, Chardonnay.
Засновник виноробні Crama Domnească та бренду Equinox Костянтин Стратан.
Перше вино під маркою Equinox (Cabernet Sauvignon) було випущено у 2006 році тиражем лише у 800 пляшок.
Сьогодні господарство виробляє Shiraz, Merlot, Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Echinoctius, 5 Elemente, а також перші у Молдові orange wine 5 Elemente з помаранчевою етикеткою.
Фото: facebook.com
Tel.: +373 69500505 Email: costistratan@gmail.com; vin@equinox.md Web: www.equinox.md; www.facebook.com/Equinox-VieVin-203143549704378 Address: r-l Ștefan Vodă, s. Olanești, Moldova Свої вина виноробне господарство виготовляє з винограду, що вирощується на екологічному винограднику площею всього 5 га неподалік села Оленешть, на пагорбі, що височить уздовж долини Дністра. Тут вирощують вісім червоних сортів винограду: Rară Neagră, Shiraz, Cabernet Sauvignon, Carménère, Merlot, […]
Tel.: + 389 2 3181 700 Email: contact@tikves.com.mk Web: www.tikves.com.mk/en/home/ Address: St. 810 No. 2, 1000 Skopje, North Macedonia
Виноробня Tikves, заснована в 1885 році, є лідером виноробної промисловості Північної Македонії, а також найстарішою та найбільшою виноробною у регіоні.
Поєднуючи переваги унікального терруару та ідеальних умов для вирощування винограду з інноваційним мисленням, давніми традиціями виноробства та унікальною культурою, Tikves Winery виробляє всесвітньо відомі вина з автентичним характером.
Досвідчена команда виноробів співпрацює з Філіпом Камбі (Philippe Cambie), одним із найвідоміших у світі винних консультантів.
Виноробня виробляє білі, червоні та рожеві вина.
Вина Tikves Winery доступні як у звичайній скляній пляшці так і у форматі Bag-In-Box.
На BIWCF 2022 за Bela Voda White 2021 Tikves Winery отримала Гран-прі.
«У цих винах закладено всі народні казки та музика. Вина Tikves Winery виробляються так, як це робилося століттями, тільки зараз з використанням сучасних технологій, вони є чудовим нагадуванням про наше всесвітнє визнання як виноробної країни», – кажуть на виноробні.
Виноробня пропонує екскурсії своїми володіннями та виробництвом. Щоб забронювати тур, необхідно зв’язатися за номером телефону: + 389 43 447 519.
Фото: facebook.com
Tel.: + 389 2 3181 700 Email: contact@tikves.com.mk Web: www.tikves.com.mk/en/home/ Address: St. 810 No. 2, 1000 Skopje, North Macedonia Виноробня Tikves, заснована в 1885 році, є лідером виноробної промисловості Північної Македонії, а також найстарішою та найбільшою виноробною у регіоні. Поєднуючи переваги унікального терруару та ідеальних умов для вирощування винограду з інноваційним мисленням, давніми традиціями виноробства […]
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net