Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!
Persha Gildiya
Persha Gildiya

Gastronomy and Wine Portal

Благодійне Різдво у ресторані “Глек” – то буде казка!

Благодійне Різдво у ресторані “Глек” – то буде казка!

Авторські страви та преміальні медові напої, колядки та дитяче відчуття свята: 25 грудня о 17.00 запрошуємо киян та гостей столиці на Благодійне Різдво в ресторані  “Глек”

П’ята річниця Wine Travel Awards: новий сезон, нові імена та нові горизонти

П’ята річниця Wine Travel Awards: новий сезон, нові імена та нові горизонти

15 грудня 2025 року стартує П’яте ювілейне видання Wine Travel Awards (WTA) 2025–2026. Організаційний комітет продовжує захопливу подорож світом вина та гастрономічного туризму, зустрічаючи видатних

Кіно. Вино. І еволюція, що призвела до революції

Кіно. Вино. І еволюція, що призвела до революції

Колись я готувалася в кінокритики – може саме тому запала в душу фраза з соцмереж, що перша національна вертикальна дегустація  Одеського Чорного в рамках виставки

Hospices de Beaune 2025 – глобальна подія, рекордні збори

Hospices de Beaune 2025 – глобальна подія, рекордні збори

Як вже повідомляв Drinks+, Hospices de Beaune вчергове відбувся. На ньому побувала наша колумністка Олександра Міненко-Декамп, яка підготувала репортаж з місця події.   Нагадаємо, що

Рікардо Ф. Нуньєс: «Виробництво вина в Україні сьогодні – це подвійна пристрасть: до вина і до свободи»

Рікардо Ф. Нуньєс: «Виробництво вина в Україні сьогодні – це подвійна пристрасть: до вина і до свободи»

Це інтерв’ю спочатку планувалося провести електронною поштою майже два місяці тому. Втім, доктор Рікардо Ф. Нуньєс наполіг на особистій розмові з Drinks+. Адже в нинішні

Tenuta Manoylo: «Ми прийшли, щоб повернути світові смак часу»

Tenuta Manoylo: «Ми прийшли, щоб повернути світові смак часу»

Ще колись зірка Tenuta Manoylo лише з’явилася на небосхилі Італії – оглядачі D+ знали: цей бренд матиме довгу і практично вертикальну траєкторію зльоту. І дійсно,

DEAU коньяки Haute Couture

DEAU коньяки Haute Couture

Аксіома: коньяк – це синонім розкоші. Але є серед коньяків такі бренди, що уособлюють вищу міру світу лакшері, рівень золота серед металів, найвищий п’єдестал модного подіуму. Саме

МЕДовий бум

МЕДовий бум

Українські медові напої сьогодні фільтрують начисто історичний бекґраунд – і не лише набувають ознак масштабного сегмента ринку, а й повертають собі статус національного бренда. Питні

Метью Хоркі — про винні шляхи, YouTube, Cхідну Європу і любов до Санджовезе

Метью Хоркі — про винні шляхи, YouTube, Cхідну Європу і любов до Санджовезе

Чи може винний критик стати зіркою соцмереж? Абсолютно, якщо це — доктор Метью Хоркі (Dr Matthew Horkey), відомий винний експерт, письменник і засновник популярного YouTube-каналу

Кріс Лібау: «Я люблю море і гідні міцні напої»

Кріс Лібау: «Я люблю море і гідні міцні напої»

На Barometer International Bar Show 2025 відбулася прем’єра  ORGANIC VODKA PERSHA GILDIYA – G1&OYESTER. Це перша у світі «морська» горілка з інфузією справжніх устриць, створена

Попередня Наступна
Поточний місяць
Благодійне Різдво у ресторані “Глек” – то буде казка!

Благодійне Різдво у ресторані “Глек” – то буде казка!

Авторські страви та преміальні медові напої, колядки та дитяче відчуття свята: 25 грудня о

П’ята річниця Wine Travel Awards: новий сезон, нові імена та нові горизонти

П’ята річниця Wine Travel Awards: новий сезон, нові імена та нові горизонти

15 грудня 2025 року стартує П’яте ювілейне видання Wine Travel Awards (WTA) 2025–2026. Організаційний

Кіно. Вино. І еволюція, що призвела до революції

Кіно. Вино. І еволюція, що призвела до революції

Колись я готувалася в кінокритики – може саме тому запала в душу фраза з

Hospices de Beaune 2025 – глобальна подія, рекордні збори

Hospices de Beaune 2025 – глобальна подія, рекордні збори

Як вже повідомляв Drinks+, Hospices de Beaune вчергове відбувся. На ньому побувала наша колумністка

Рікардо Ф. Нуньєс: «Виробництво вина в Україні сьогодні – це подвійна пристрасть: до вина і до свободи»

Рікардо Ф. Нуньєс: «Виробництво вина в Україні сьогодні – це подвійна пристрасть: до вина і до свободи»

Це інтерв’ю спочатку планувалося провести електронною поштою майже два місяці тому. Втім, доктор Рікардо

Tenuta Manoylo: «Ми прийшли, щоб повернути світові смак часу»

Tenuta Manoylo: «Ми прийшли, щоб повернути світові смак часу»

Ще колись зірка Tenuta Manoylo лише з’явилася на небосхилі Італії – оглядачі D+ знали:

DEAU коньяки Haute Couture

DEAU коньяки Haute Couture

Аксіома: коньяк – це синонім розкоші. Але є серед коньяків такі бренди, що уособлюють вищу

МЕДовий бум

МЕДовий бум

Українські медові напої сьогодні фільтрують начисто історичний бекґраунд – і не лише набувають ознак

Метью Хоркі — про винні шляхи, YouTube, Cхідну Європу і любов до Санджовезе

Метью Хоркі — про винні шляхи, YouTube, Cхідну Європу і любов до Санджовезе

Чи може винний критик стати зіркою соцмереж? Абсолютно, якщо це — доктор Метью Хоркі

Кріс Лібау: «Я люблю море і гідні міцні напої»

Кріс Лібау: «Я люблю море і гідні міцні напої»

На Barometer International Bar Show 2025 відбулася прем’єра  ORGANIC VODKA PERSHA GILDIYA – G1&OYESTER.

Поточний місяць

WINE PARIS 2026: Be Spirits! Be No!

Vinexposium надає своєму паризькому заходу 2026 року новий масштаб і нову логіку. Wine Paris, міжнародна винна виставка, зростає, перебудовується та адаптується до змін у споживанні …

Читати більше →
Винна індустрія Італії

Винна індустрія Італії зміцнює лідерство у виробництві та експорті вина

Італія знову утримує провідні позиції у виробництві та експорті вина в Європейському Союзі, підтверджуючи свою ключову роль на світовому ринку. Останні дані демонструють стабільне зростання …

Читати більше →
Split Underground

Split Underground 2025: винна подія грудня у Спліті

12 та 13 грудня 2025 року у Спліті (Хорватія) стартує одна з найочікуваніших подій зимового винного сезону – фестиваль Split Underground, який традиційно пройде у …

Читати більше →
Глек

Благодійне Різдво у ресторані “Глек” – то буде казка!

Авторські страви та преміальні медові напої, колядки та дитяче відчуття свята: 25 грудня о 17.00 запрошуємо киян та гостей столиці на Благодійне Різдво в ресторані  “Глек” …

Читати більше →

П’ята річниця Wine Travel Awards: новий сезон, нові імена та нові горизонти

15 грудня 2025 року стартує П’яте ювілейне видання Wine Travel Awards (WTA) 2025–2026. Організаційний комітет продовжує захопливу подорож світом вина та гастрономічного туризму, зустрічаючи видатних …

Читати більше →
Villa Maria

Нова Зеландія в новому стилі. Villa Maria відкриває еру оновленого дизайну

Один із найвідоміших виноробів Нової Зеландії – Villa Maria – представив оновлений дизайн упаковки для своїх популярних серій Private Bin і Cellar Selection. Ключовим елементом …

Читати більше →
Виробництво вина в Румунії

Виробництво вина в Румунії зросло на 29% у 2025 році

Румунія демонструє одне з найдинамічніших відновлень винної галузі в Європі. За даними Wines of Romania у 2025 році країна виробила близько 4,1 млн гектолітрів вина. …

Читати більше →

London Wine Fair змінила власника: на сцену експохабів вийшла нова компанія – Vindustrious

Сенсаційне повідомлення з Лондону: London Wine Fair переходить до Vindustrious. У наступному 2026 році світ побачить найбільшу британську виставку London Wine Fair у оновленому вигляді …

Читати більше →

Rot Weiss Rosé знає: Чого насправді хоче молоде покоління споживачів вина Австрії

Донедавна маркетологи не мали достовірних даних про те, що міленіали та покоління Z в Австрії насправді думають про вино. Це спонукало Austrian Wine восени 2024 року провести …

Читати більше →

Drinks+ рекомендує

 Michelin Grapes: до ресторанних «зірок» доєдналися виноробні «грона»

Сенсаційне вторгнення гіда Michelin на світові виноградники, оголошене днями, викликало безліч запитань, серед яких найголосніше звучать три наступні.  Чи будуть виноробні  «грона» такими ж популярними, …

Читати більше →
MUNDUS VINI

25 років досконалості: приєднуйтесь до MUNDUS VINI Spring Tasting 2026

Вже 25 років MUNDUS VINI є одним із найважливіших винних конкурсів у світі. У 2026 році вони відзначатимуть ювілей разом із Drinks+, як частиною професійної …

Читати більше →

RIBERA DEL DUERO: РЕГІОН, ЩО РУХАЄТЬСЯ ШВИДШЕ, НІЖ ЙОГО РЕПУТАЦІЯ

Важко описати, а інколи й уловити момент, коли усталений виноробний регіон починає переосмислювати себе. Але в Рібера-дель-Дуеро ознаки цього неможливо не помітити. Ви відчуваєте це …

Читати більше →

«На фестини до Києва»: у “Глеку” стартував новий гастрономічно‑культурний проєкт

30 листопада у Києві відбулася камерна, але, на погляд Drinks+, дуже знакова для усієї країни подія – презентація нового гастрономічно‑культурного проєкту.  Музей історії міста Києва, …

Читати більше →

Вина Срібної  Землі. Сила магнетизму

Відомо, що срібло – так само, як і золото – не має власного магнітного моменту. Але не так давно група вчених зробили відкриття – і …

Читати більше →
Odesa «Prestige»

Креативний кейс Reynolds and Reyner: оновлена айдентика Odesa «Prestige»

Дизайнерська студія Reynolds and Reyner, відома створенням візуального стилю премії Wine Travel Awards, а також багатьох лакшері брендів світу, знову демонструє своє креативне бачення у …

Читати більше →

Drinks+ рекомендує

Украина