Внимание!

На сайте используются cookie файлы

The site uses cookie files

Данный сайт имеет возрастное ограничение!

This site has age restrictions!

Я подтверждаю, что мне, увы, уже давно исполнилось 18 лет
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Вина України

Вина України з півночі на південь. Все для Перемоги!

19.01.2023, Вино

26 січня відбудеться благодійна дегустація унікальних українських вин «Винна подорож Україною. З Півночі на Південь, із Заходу на Схід» в гастрономічному супроводі страв від шеф-повара ресторану «Глек» Андрія Северенчука.


Велика благодійна дегустація унікальних вин «Подорож Україною» розпочнеться 26 січня о 18.00 у ресторані сучасної київської кухні «Глек» Під час дегустації організатори запропонують 15 вин кращих вінтажів з власних колекцій як великих, так і крафтових виноробень України.

Bohdan’s Winery

«Винна подорож Україною» розпочнеться з ігристого, виготовленого ще з кримського винограду від Artwinery з героїчного Бахмута. Поділля представлятимуть виноробні Father’s Wine з Тернопільщини та Bogdan’s Winery з мальовничих схилів Бакоти, Чернігівщину – виноробня VINOMAN, центр України – Korus Wine з Кропивницького.

Vinoman Winery

Виноробня Beykush Winery з Миколаївщини представить Причорномор’я. Prince Trubeskoi Winery – Херсонщину. Одещину – 46 Parallel Wine Group, Shabo, Villa Tinta і виноробня «Колоніст».

46 Parallel Wine Group

Також на дегустації можна буде скоштувати вина із Закарпаття від Stahovsky Wines та Chateau Chizay. А завершиться вечір легендарною «Масандрою».

Chateau Chizay

Також учасникам заходу запропонують смаколики від місцевих виробників, що є учасниками світового руху Слоу Фуд в Україні.

Ведучі вечора члени Асоціації Сомельє України Юрій Глушко та Олексій Дуров.

Організатори події: Prince Trubetskoi Winery, Chateau Chizay, Artwinery, Slow Food in Ukraine, Korus Wine, VINOMAN, ресторан сучасної київської кухні «Глек».

Вартість квитка: 2700 грн.

100 % коштів від продажу квитків буде перераховано на допомогу загону, що зараз боронить нашу рідну країну на передовій.

Джерело: facebook.com/hlekrestaurant
Фото: facebook.com/hlekrestaurant

X
Украина