Cité des Climats et Vins de Bourgogne – переможець WTA 2024-2025 у номінації Education in Enotourism/Cultural Mission – запрошує на унікальний освітній винний курс.
З 24 по 27 червня 2025 року у винній школі Cité des Climats et Vins de Bourgogne у Боні відбудеться подія, яку неможливо пропустити справжнім поціновувачам вина. Раз на рік Бургундська винна школа відкриває двері для лише 15 учасників, які отримають унікальну можливість скуштувати всі 33 Grands Crus Бургундії протягом трьох виняткових днів, наповнених дегустаціями та знайомствами з найкращими виноробами регіону.
Що на вас чекає:
Незабутній досвід дегустації: 33 Grands Crus Бургундії;
Дегустації з виноробами Grands Cru у професійному залі школи;
Поглиблений ландшафтний аналіз на виноградниках — просто в серці терруару;
Технічні курси з терруарів, кліматів та географії Бургундії;
Вишукана локальна гастрономія та культурні вечори;
Експертне занурення в концепцію Grands Crus під керівництвом фахівців.
Місце проведення: Cité des Climats et Vins de Bourgogne, Beaune, Франція Дати: 24–27 червня 2025 року Мова викладання: англійська Вартість участі: €3500 з особи
Залишилося лише кілька місць! Попередня реєстрація обов’язкова.
Контакт для реєстрації: aude.antin@citeclimatsvins.com
Відкрийте для себе сутність Бургундії через призму її найвеличніших вин. Цей курс – більше, ніж навчання: це подорож до самої душі Grands Crus.
PS. Рекомендується мати хороший рівень дегустаційної підготовки для повного занурення.
⇒ Приєднуйтесь до наших соцмереж ⇒ Оптимістична редакція D+ прийме це за комплімент.
Cité des Climats et Vins de Bourgogne – переможець WTA 2024-2025 у номінації Education in Enotourism/Cultural Mission – запрошує на унікальний освітній винний курс. З 24 по 27 червня 2025 року у винній школі Cité des Climats et Vins de Bourgogne у Боні відбудеться подія, яку неможливо пропустити справжнім поціновувачам вина. Раз на рік Бургундська […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Відкрийте смак Бургундії крізь призму Grands Crus
Є ще один спосіб відкрити для себе Каліфорнію – можливо, не такий веселий, як подорож штатом чи навіть домашня дегустація з друзями, але однозначно глибокий – пройти освітній курс за програмою Capstone California.
Програма розроблена California Wines під егідою California Wine Institute із залученням кількох Masters of Wine. Це актуальний інформаційний інтернет ресурс, адресований як споживачам, так і професіоналам, зацікавленим у більш структурованому навчальному досвіді. Capstone California пропонує чотири рівні: Introductory; Intermediate; Advanced; Expert/Ambassador. По завершенню кожного складається іспит та видається сертифікат. Також варто зазначити, що матеріал викладено англійською мовою. Ця онлайн-програма також доступна через найкращих викладачів вина та школи по всьому світу, включаючи дегустації з викладачем для практичного досвіду.
В Україні програма Capstone співпрацює з Ukrainian Wine and Spirits School, СЕО якої – Катерина Ющенко – є сертифікаваним викладачем Capstone. Вона проводить дегустації для студентів по матеріалах кожного рівня, допомагає засвоїти пройдене, прояснити питання. Також ця школа є платформою викладання програми WSET. Навчання через школу UWSS надає можливість отримати спеціальні ціни для українських студентів. Посилання на програму: https://www.uwss.com.ua/#capstone-california
Дякуючи освітній місії Інституту вина (wineinstitute.org) та California Wines, останнім часом відбулися такі зрушення: запуск прямих поставок вина споживачам в більшості штатів, створення Каліфорнійського альянсу сталого виноградарства та збільшення експорту вина з Каліфорнії.
Марина Ревкова, «Кращий сомельє України 2021», ASI Diploma, WSET 3, студентка Capstone California та Weinakademie Öesterreich, учасниця міжнародних чемпіонатів.
«Американська мрія майже кожного сомельє в Україні – побувати в Каліфорнії та на власні очі побачити все від Північного до Південного узбережжя. На жаль, і до війни для сомельє тріп за океан – дуже дорога, а тому малоймовірна історія.
Щоразу, як я готувалась до конкурсів, сертифікацій та екзаменів, я шукала інформацію з цієї теми. Літератури є досить, але часу, щоб обробити десять книжок про одну Каліфорнію, обмаль. Я намагалася брати дані саме з офіційних інтернет джерел, бо поки книга видається, у винному світі може багато що змінитися (особливо, якщо це не Європа). Так от Каліфорнія – не виключення. Я навчалася за програмою Capstone, де мало того, що інформація зібрана, структурована, подана зрозумілою інфографікою та слайдами, в кінці кожного рівня видається електронний сертифікат, який підтверджує отримані знання. Це величезний плюс у CV кожного сомельє, а також, якщо ви вчитеся на WSET, – це додаткові джерела інформації, бо ці дві школи – партнери, і WSET на каліфорнійців посилається у певних розділах.
На кожному з 4 рівнів є презентації, відео-уроки та перевірка поточних знань. Є карти. Гарні, кольорові, зрозумілі. Перед конкурсами я ті карти роздруковувала та розвішувала скрізь для кращої візуалізації. Підходила до карти, закривала очі, навмання показувала пальцем і потім мала назвати регіон, грунти, виноград, особливості і т.д. Класний лайфхак, до речі, дуже добре запамʼятовується!»
Анна Пекер, Представник California Wines в Україні.
«Навчальна програма Capstone – кульмінація поєднання знань, навичок та пристрасті до виноробства в одному надзвичайно насиченому курсі. Програма створена California Wine Institute разом з декількома Masters of Wine. Навчання побудоване по аналогії з програмою WSET, наразі вже доступно 4 рівні, після кожного з яких здається іспит і є можливість отримати сертифікат. Це можливість не лише поглибити розуміння каліфорнійських вин, а й зануритися в історію, географію, сорти винограду та унікальні теруари.
Власне для мене навчання з Capstone допомогло зібрати всі пазли докупи: від сортів винограду і клімату до стилів вина і трендів. Програма добре продумана: інформація детальна, структурована, легко запам’ятовується, цікаві відео з Masters of Wine. Рекомендую всім, хто хоче не просто отримати знання, а й відчути глибину винної культури Каліфорнії. Capstone надихає)».
Катерина Ющенко, DipWSET, засновниця Ukrainian Wine & Spirit School, провайдера WSET в Україні, сертифікаваний викладач програми Capstone.
«Для мене Capstone California – не просто навчання, а практичний досвід на місці. Мені пощастило відвідати виноробні, поспілкуватися з виноробами, взяти участь у майстер-класах і дегустаціях, які відкривають справжню суть каліфорнійського підходу – динамічного, сміливого й автентичного. Бути частиною цієї глобальної ініціативи – велика честь і натхнення. Рада ділитися цим досвідом зі своїми студентами. До речі, українці по двом першим рівням, які сьогодні працюють в країні, мають значні привілеї:
Introductory level 1 – 175$ (ціна в Україні 4 тис.грн)
Intermediate level 2 – 375$ (ціна в Україні 6 тис.грн)
Є ще один спосіб відкрити для себе Каліфорнію – можливо, не такий веселий, як подорож штатом чи навіть домашня дегустація з друзями, але однозначно глибокий – пройти освітній курс за програмою Capstone California. Програма розроблена California Wines під егідою California Wine Institute із залученням кількох Masters of Wine. Це актуальний інформаційний інтернет ресурс, адресований як […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Освітній курс Capstone – відкрий Америку онлайн
Web: www.borkollegium.hu Email: info@borkollegium.hu Tel.: +36 70 622-1060 Address: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7, Hungary
Borkollégium – перша школа вина в Угорщині та перший угорський центр всесвітньої мережі Wine and Spirit Education Trust/WSET (Лондон). Винний коледж працює з 1996 року, акредитацію WSET отримав у 2005 році.
Винна школа вже підготувала понад 6000 фахівців різного рівня, серед яких менеджери, винороби та сомельє численних виноробень, ресторанів та готелів. До викладачів інституту входять визнані світові фахівці. Президент Winelovers Wine Awards – Ласло Балінт (László Bálint) – сертифікований педагог WSET, також є викладачем Borkollégium.
Детальну інформацію про рівні та вартість можна дізнатися тут.
Фото: facebook.com/borkollegium, instagram.com
Web: www.borkollegium.hu Email: info@borkollegium.hu Tel.: +36 70 622-1060 Address: 1067 Budapest, Podmaniczky u. 31. I/7, Hungary Borkollégium – перша школа вина в Угорщині та перший угорський центр всесвітньої мережі Wine and Spirit Education Trust/WSET (Лондон). Винний коледж працює з 1996 року, акредитацію WSET отримав у 2005 році. Винна школа вже підготувала понад 6000 фахівців різного […]
В межах програми міжнародної співпраці EU4Business за фінансування Європейського Союзу та Німеччини Громадська Спілка «Асоціація Крафтових Виноробів України» реалізує серію освітніх заходів, що мають на меті допомогти малим виноробам у становленні та сталому розвитку їхнього бізнесу.
Незважаючи на виклики війни, українське виноробство активно розвивається, створюючи нові крафтові й сімейні підприємства. Розвиток виноробної галузі має позитивно вплинути як на економіку окремих регіонів України, так і на економіку країни в цілому. Виноробство — це також важлива складова нашої національної культури. Саме тому «Асоціація Крафтових Виноробів України» ініціювала серію освітніх заходів для підприємців. Завдяки партнерству з програмою EU4Business організатори заходів мають можливість залучити в якості лекторів найкращих вітчизняних та міжнародних експертів, котрі поділяться своїми знаннями й практичним досвідом з учасниками семінарів.
Тож «Асоціація Крафтових Виноробів України» та EU4Business запрошують підприємців взяти участь у першому заході проєкту в Києві — безкоштовному дводенному семінарі «Економіка малої виноробні. Ведення документообігу та звітності у виноробному бізнесі».
Семінар відбудеться 15 та 16 липня. Він міститиме наступні важливі теми:
Передумови отримання ліцензії на виробництво вин. Покрокова інструкція для легалізації виноробного бізнесу.
Особливості ведення бухгалтерії та подачі звітності для виноробні. Розглядаємо основні помилки.
Зміни в законодавстві для виноробень. Як підлаштуватися вже сьогодні.
Економіка малої виноробні. Формування ціни, загальні показники діяльності, P&L.
Як та на що можна отримати додаткове (не державне) фінансування? Де шукати гранти, як заповнювати грантові заявки?
*в програмі можуть відбутися незначні зміни
Дати й час проведення: 15.07.23 з 10:00 до 17:00 та 16.07.23 з 10:00 до 16:00.
Місце проведення:м. Київ, вул. Велика Житомирська, 33 (Торгово-промислова палата України).
Формат: офлайн. Попередньо онлайн трансляції не передбачено.
Участь у семінарі безкоштовна для всіх: як для членів ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України», так і для інших підприємців.
Однак долучитися до події можна лише за умови попередньої реєстрації, до того ж кількість місць обмежена, тож поспішайте заповнити форму за посиланням: bit.ly/seminar_wou
Більш детально про програму семінару та спікерів можна буде дізнатись незабаром на сторінках ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України» у соціальних мережах.
Заходи відбудуться в межах грантового конкурсу з системної підтримки малого і середнього підприємництва на замовлення програми міжнародної співпраці «EU4Business: відновлення, конкурентоспроможність та інтернаціоналізація МСП», яку спільно фінансують Європейський Союз і уряд Німеччини. Грантовий конкурс виконує Фонд розвитку підприємництва, стратегічним виконавцем програми є німецька федеральна компанія Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Програма спрямована на підтримку економічної стійкості, відновлення та зростання України, створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств (МСП), а також підтримку інновацій та експорту. Детальніше: www.eu4business.org.ua.
Організатор заходу – ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України».
Зміст публікації є виключною відповідальністю ГС «Асоціація Крафтових Виноробів України» і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу, уряду Німеччини, GIZ, ФРП.
В межах програми міжнародної співпраці EU4Business за фінансування Європейського Союзу та Німеччини Громадська Спілка «Асоціація Крафтових Виноробів України» реалізує серію освітніх заходів, що мають на меті допомогти малим виноробам у становленні та сталому розвитку їхнього бізнесу. Незважаючи на виклики війни, українське виноробство активно розвивається, створюючи нові крафтові й сімейні підприємства. Розвиток виноробної галузі має позитивно […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Все про економіку малої виноробні: освітній захід від Асоціації Крафтових Виноробів України та EU4Business
Компанія First Growth була заснована в Лімасолі в 2019 році грецьким MW Яннісом Каракасісом (Yiannis Karakasis) та Христофоросом Христофі (Christoforos Christofi). Це перша винна школа в Лімасолі, що пропонує винну освіту і є офіційним постачальником програм WSET.
Кваліфікації WSET визнані у всьому світі як міжнародний стандарт знань про вино та спиртні напої. Вони призначені для тих, хто тільки починає свою кар’єру, а також для професіоналів та ентузіастів, захоплених винами та спиртними напоями.
MW Янніс Каракасіс
Також First Growth пропонує низку спеціалізованих послуг з навчання організацій по всьому Кіпру.
Крім створення First Growth, Янніс Каракасіс є консультантом кількох підприємств, включаючи готельні групи та ресторани, засновником 50 Great Greek Wines Awards. Янніс автор трьох книг – «Виноградники та вина Греції», «Натуральні вина Греції», «Вина Санторіні» та засновник блогу www.karakasis.mw
Web: https://firstgrowth.eu Email: info@firstgrowth.eu Tel.: +35799589633 Address: Cyprus, Limassol Компанія First Growth була заснована в Лімасолі в 2019 році грецьким MW Яннісом Каракасісом (Yiannis Karakasis) та Христофоросом Христофі (Christoforos Christofi). Це перша винна школа в Лімасолі, що пропонує винну освіту і є офіційним постачальником програм WSET. Кваліфікації WSET визнані у всьому світі як міжнародний стандарт […]
Web: www.salcombegin.com Email: customerservice@salcombedistilling.com Tel.: +44 1548 288180 Address: Boathouse, 28 Island Street, Salcombe, Devon, TQ8 8DP, England
Компанія Salcombe Distilling відкрила школу рому.
Школа працює у вівторок та четвер з 14.00 до 17.00. Вартість заняття 110 фунтів стерлінгів для однієї особи або 160 фунтів стерлінгів для двох.
Під час лекції відвідувачі дізнаються від досвідченої команди дистиляторів Salcombe Distilling все про виробництво рому та про те, як відбувається процес дистиляції на традиційних мідних перегінних кубах.
Після чого учні зможуть перегнати власну оригінальну пляшку рому, створити свій власний рецепт, вибираючи з асортименту запропонованих рослинних компонентів або зі своїх власних. Також можна створити персоналізовану етикетку для свого готового рому та отримати білу дерев’яну презентаційну коробку для своєї нещодавно створеної пляшки об’ємом 700 мл.
Джерело: harpers.co.uk Фото: harpers.co.uk
Web: www.salcombegin.com Email: customerservice@salcombedistilling.com Tel.: +44 1548 288180 Address: Boathouse, 28 Island Street, Salcombe, Devon, TQ8 8DP, England Компанія Salcombe Distilling відкрила школу рому. Школа працює у вівторок та четвер з 14.00 до 17.00. Вартість заняття 110 фунтів стерлінгів для однієї особи або 160 фунтів стерлінгів для двох. Під час лекції відвідувачі дізнаються від досвідченої […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Salcombe Rum School
Web: https://www.ecoledesmetiers.fr/ Email: contact@ecoledesmetiers.fr Tel.: 03 80 68 48 80 Address: CS 10080 – 1, chemin de la noue, Longvic, France
École des métiers Dijon Métropole пропонує низку курсів підвищення кваліфікації: готельно-ресторанний бізнес, харчова промисловість, маркетинг, флористика та ін.
École des métiers Dijon Métropole також допомагає у працевлаштуванні, для цього необхідно надіслати листа на електронну адресу: annedattoma@ecoledesmetiers.fr
У закладі встановлено найсучасніше професійне обладнання, відкрито лабораторії та майстерні, 4 їдальні для учнів, 250 місць для розміщення у трьох- та чотиримісних номерах, у вільний від навчання час школа пропонує спортивні та культурно-дозвільні заходи.
Фото: facebook.com
Web: https://www.ecoledesmetiers.fr/ Email: contact@ecoledesmetiers.fr Tel.: 03 80 68 48 80 Address: CS 10080 – 1, chemin de la noue, Longvic, France École des métiers Dijon Métropole пропонує низку курсів підвищення кваліфікації: готельно-ресторанний бізнес, харчова промисловість, маркетинг, флористика та ін. École des métiers Dijon Métropole також допомагає у працевлаштуванні, для цього необхідно надіслати листа на електронну […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до École des métiers Dijon Métropole
У 2021-2022 навчальному році для отримання кваліфікації WSET зареєструвалися студенти з рекордних 75 країн, а іспити складалися 15 мовами.
Wine & Spirit Education Trust надає всесвітньо визнану освіту та кваліфікацію з вин, алкогольних напоїв і саке для професіоналів та аматорів. Курси WSET доступні на всіх континентах (крім Антарктиди). Ця глобальна організація прагне створити робоче середовище, яке визнає, цінує та заохочує різноманітність, і це їй блискуче вдається!
Загалом у 2021-2022 роках 117 тис. студентів отримали кваліфікацію WSET, що на 8% більше, ніж минулого року. США залишаються найбільшим ринком WSET – зареєструвалося понад 23 000 кандидатів, на 15% більше ніж минулого року. Сполучене Королівство було найбільшим і найшвидше зростаючим ринком (на 36%) із зареєстрованими 20 000 кандидатів. Нідерланди, Німеччина та Іспанія також продемонстрували значне збільшення бажаючих навчатися, причому Нідерланди вперше потрапили до десятки найкращих ринків WSET. У Азіатсько-Тихоокеанському регіоні – Австралія, Сінгапур, Тайвань (Китай) і Південна Корея – усі 10 найкращих ринків WSET були найсильнішими.
Виконавчий директор WSETМішель Бремптон (Michelle Brampton) сказала: «Незважаючи на труднощі минулого навчального року, з постійним впливом глобальної пандемії та призупиненням бізнесу в материковому Китаї, я рада, що більше студентів, ніж будь-коли раніше, змогли отримати одну з наших кваліфікацій завдяки підтримці нашої глобальної мережі постачальників курсів і відданості команди WSET».
Топ-10 ринків WSET за кількістю кандидатів на 2021-22 навчальний рік:
США
Великобританія
Франція
Гонконг, Китай
Канада
Австралія
Сінгапур
Тайвань, Китай
Південна Корея
Нідерланди
Освіта доступна для всіх. В тому числі відчинені двері і для українців, які хочуть отримати кваліфікацію в галузі вин, алкогольних напоїв і саке. Ukrainian Wine & Spirit School (UWSS), яка була заснована в 2014 році Катериною Ющенко, є першим і єдиним схваленим постачальником програм WSET в Україні. Ця школа наразі працює попри війну.
Фото: https://www.facebook.com/UWSS.COM.UA/
У 2021-2022 навчальному році для отримання кваліфікації WSET зареєструвалися студенти з рекордних 75 країн, а іспити складалися 15 мовами. Wine & Spirit Education Trust надає всесвітньо визнану освіту та кваліфікацію з вин, алкогольних напоїв і саке для професіоналів та аматорів. Курси WSET доступні на всіх континентах (крім Антарктиди). Ця глобальна організація прагне створити робоче середовище, […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до WSET встановлює новий рекорд
Багато гостей приходять у цей єгипетський ресторан, щоб скуштувати різну рибу та смачні десерти, хтось – випити ароматну каву та помилуватися гарним видом з вікна. Відвідувачі розповідають, що в Ibis Restaurant чудовий сервіс та доступні ціни… Але є й інша категорія гостей – ті, хто приходить сюди на програму «Основи професійної кулінарії». Так, Ibis – це не тільки ресторан, а й Cooking School. Навчальна програма включає теорію та практику прямо за місцем навчання.
Засновник Ibis Restaurant & Cooking School – шеф із Швейцарії Маркус Ітен (Markus Iten), є засновником та почесним президентом Єгипетської асоціації шеф-кухарів, а також представником Всесвітньої асоціації товариств шеф-кухарів (WACS) у регіоні Близького Сходу та Африки.
Маркус Ітен – шеф-консультант та тренер з більш ніж 40-річним досвідом роботи в галузі приготування їжі та управління комерційними кухнями. Асоціація єгипетських кухарів, започаткована ним у 1997 році, є історією успіху і з кожним роком розширює свої послуги для єгипетських кухарів.
Прийти навчатися до Ibis Restaurant & Cooking School можуть як аматори, так і шеф-кухарі, які бажають отримати знання та запозичити досвід у відомого шефа.
Фото: facebook.com/ibisrestaurantandcookingschool
Web: www.facebook.com/ibisrestaurantandcookingschool/ Tel.: +20 1060906048 Address: Izbet, Village, Faiyum Governorate 2822670, Egypt Багато гостей приходять у цей єгипетський ресторан, щоб скуштувати різну рибу та смачні десерти, хтось – випити ароматну каву та помилуватися гарним видом з вікна. Відвідувачі розповідають, що в Ibis Restaurant чудовий сервіс та доступні ціни… Але є й інша категорія гостей – […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Ibis Restaurant & Cooking School
Web: www.nyetimber.com Email: info@nyetimber.com Тel.: +4401798 813989 Address: Gay Street West Chiltington Pulborough West Sussex, Great Britain
Англійський виробник ігристих вин почав проводити у своєму маєтку освітні дні «дні виноробства» для студентів Plumpton College та Wine & Spirit Education Trust (WSET).
Протягом трьох днів студенти знаходяться в маєтку і мають можливість отримати унікальний досвід від представників Nyetimber.
Освітні дні включають знайомство з Nyetimber: екскурсію виноградником та виробництвом, дегустацію основного асортименту провідного англійського бренду.
Генеральний директор Nyetimber Річард Картер (Richard Carter) підкреслює, що таки освітні дні дадуть розуміння, що потрібно для того, щоб виробляти вино, яке здобуває високі нагороди, і на що здатна компанія, щоб зберегти репутацію одного з найкращих виробників ігристих вин у світі.
Фото: facebook.com/Nyetimberwines
Web: www.nyetimber.com Email: info@nyetimber.com Тel.: +4401798 813989 Address: Gay Street West Chiltington Pulborough West Sussex, Great Britain Англійський виробник ігристих вин почав проводити у своєму маєтку освітні дні «дні виноробства» для студентів Plumpton College та Wine & Spirit Education Trust (WSET). Протягом трьох днів студенти знаходяться в маєтку і мають можливість отримати унікальний досвід від […]
Рубрика
|Коментарі Вимкнено до Nyetimber. «Дні виноробства»
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Digital magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020:
100 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
Print magazine subscription DRINKS+ 2020
• DRINKS+ magazine: information addressed to both, professionals in the domestic alcohol market and advanced lovers of quality drinks. • DRINKS+ magazine: news about the best and the most interesting beverages in the world, wine routes, legendary wineries and star restaurants. • DRINKS+ magazine: it is information about beverage and gastronomic exhibitions, contests and forums in Europe, America, Asia. • DRINKS + magazine includes news, expert advices, interviews with famous personalities, tastings articles, market researches, ratings, publications on national traditions and the culture of beverages consumption.
The cost of an annual subscription in 2020: • 230 euros
If you want to subscribe to the magazine, fill out the following information:
ПОДПИСКА на электронную версию журнала DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – это специализированное издание со стильным дизайном и уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год (5 в премиальном формате и 5 в деловом – на русском и английском языках).
Стоимость годовой подписки журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн,
EUR – 70 евро
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, 8-067-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net
DIGITAL ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки диджитал-версии журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
в гривне – 1500 грн
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03
E-mail: gabrelka@ukr.net
ПОДПИСКА на журнал DRINKS+ на 2020 год
Журнал DRINKS+ – специализированное издание с уникальной информацией, адресованной как профессионалам внутреннего алкогольного рынка, так и продвинутым любителям качественных напитков.
Журнал DRINKS+ – о самых лучших и интересных напитках мира, о винных дорогах, легендарных винодельнях и звездных ресторанах.
Журнал DRINKS+ – это информация о напиточных и гастрономических выставках, конкурсах и форумах Европы, Америки, Азии.
Журнал DRINKS+ – это новости, советы специалистов, интервью с известными личностями, тесты, исследования рынка, рейтинги, материалы о дегустациях, публикации о национальных традициях и культуре потребления напитков.
Периодичность – 10 номеров в год
Стоимость годовой подписки на один экземпляр журнала в 2020 году (10 номеров) составит:
1500 грн – при отправке по Украине
230 евро – при отправке за рубеж
Реквизиты:
ФОП ПОГРЕБНЯК І. М.
ЄДРПОУ 2665504466, тел. 423-11-89, +-380 67-747-14-80
IBAN UA223808380000026003799963479 в АТ “Правекс-банк” м. Києва МФО 380838
Ждем Ваши заявки по тел. +38 067 405 62 03 E-mail: gabrelka@ukr.net