Увага!

Увага! На сайті використовуються cookie файли.

The site uses cookie files

Даний сайт має вікове обмеження.

This site has age restrictions!

Я підтверджую, що мені, на жаль, давно виповнилося 18 років
I confirm that I have 18 years!

Gastronomy and Wine Portal

Cloudy Bay – двері для вайнловерів відчинені

Найтепліший місяць у Новій Зеландії – січень. І не дивно – саме зараз у південній півкулі літо. Cloudy Bay, одна з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії, номінант Wine Travel Awards у Brand – the Visiting Card of the Country відкриває свої двері для всіх, хто любить літо, гарне вино та захоплюючі пейзажі.


Виноробня Cloudy Bay має дві локації – у Мальборо та Центральному Отаго. Двері обох відкриті для затятих винних туристів і просто всіх, хто небайдужий до хорошого вина.

Cloudy Bay

Мальборо називають батьківщиною новозеландського вина, це найсонячніше місце у Новій Зеландії и саме тут, в оточенні Річмондських хребтів, виноградників та вражаючих ландшафтів, можна дослідити весь асортимент вин Cloudy Bay та насолодіться смачним обідом. Вина, що тут виробляються, мають чистий насичений смак з яскраво вираженими нотами кісточкових плодів, лимона та вишуканого відлуння екзотичних фруктів.

Літній ресторан у саду – Jack’s Raw Bar працює щодня з 12.00 до 15.00 з 1 грудня по 30 квітня. Це місце, де час зупинився, свіжі устриці та яскраві страви з місцевих овочів та фруктів чекають на справжніх гурманів. Місцеві жителі люблять цей ресторан за сезонне меню та прозвали його «притулком для любителів морепродуктів».

Cloudy Bay

Центральний Отаго – друга локація Cloudy Bay, «наш другий дім», як називають це місце команда виноробні. Льох та ресторан The Shed розташовані на березі озера Данстан. Вражаючі відкриті простори ідеально підходять для того, щоб випити келех-другій у поєднанні зі стравами місцевої кухні. Але гостей тут чекають і взимку – палаючі каміни, захоплюючі види та затишна тепла атмосфері, що ще потрібно, для відпочинку тіла та польоту фантазій душі. Ресторан відкрито з середі по неділю з 11.30 до 15.00.

Cloudy Bay

У Центральному Отаго виробляють лише одне Pinot Noir Te Wāhi, однак весь асортимент вин Мальборо доступний тут для дегустації. У затишному дегустаційному залі є столи для груп до шести осіб. Для більших груп необхідно заздалегідь зв’язатися з виноробнею.

Фото: cloudybay.com

Найтепліший місяць у Новій Зеландії – січень. І не дивно – саме зараз у південній півкулі літо. Cloudy Bay, одна з найвидатніших виноробних компаній Нової Зеландії, номінант Wine Travel Awards у Brand – the Visiting Card of the Country відкриває свої двері для всіх, хто любить літо, гарне вино та захоплюючі пейзажі. Виноробня Cloudy Bay […]

Cité du Vin – рекорд за кількістю відвідувачів

У 2023 році, унікальний у своєму роді Музей вина в Бордо – Cité du Vin, прийняв рекордну 391 тисячу відвідувачів, включаючи близько 6 000 професіоналів, які обслуговували різноманітні заходи. І це незважаючи на те, що протягом одного місяця заклад було зачинено через оновлення постійної експозиції.


До кінця 2023 року з моменту свого відкриття, Cité du Vin, номінант та переможець Wine Ttravel Awards, прийняв понад 2,7 мільйона відвідувачів, з яких більше половини – іноземці. Місцеві жителі кажуть, що Музей приваблює їх різноманітними програмами культурних заходів.

Cité du Vin

Нагадаємо, що у 2022 році в рамках прем’єрного Bordeaux Wine Week у Cité du Vin відбулася презентація Wine Travel Awards та ексклюзивна дегустація від Vinos de La Luz (три вина отримали платинові медалі та 97 балів на Decanter World Wine Awards 2022).

У 2023 році – вперше з моменту відкриття Музею, було оновлено постійну експозицію: з’явилися нові мультимедійні постановки, нове обладнання та нова сцена. До спектру культурних заходів додалися дві дегустаційні пропозиції: дегустаційна подорож Via Sensoria Sensory, відкриття якої відбулося навесні 2023 року, та дегустаційний майстер-клас Bordeaux 360°.

«Ці нові пропозиції одразу завоювали серця наших відвідувачів. Їхні численні позитивні відгуки є визнанням важкої роботи, проведеної нашою командою. Оновлення було ризикованим задумом і ми раді повідомити, що це дало свої плоди», – каже Філіп Массол (Philippe Massol), керуючий директор.

директор музея вина Cité du Vin Филипп Массол

За липень/серпень 2023 року Музей відвідало 97 000 осіб, у жовтні – понад 42 000 (це найбільше число, зареєстроване у жовтні з моменту відкриття Cité du Vin). 51% відвідувачів від загальної кількості за рік – іноземці. З-поміж іноземців більший відсоток припав на іспанців, британців та американців, за ними йдуть німці та італійці. Інші відвідувачі розподіляються наступним чином: 29% туристи з усієї Франції, 11% жителів Бордо, 9% «одноденних туристів». Понад 356 000 осіб відвідали нову постійну виставку, що відкрилася 4 лютого, та майже 24 000 – дегустаційну подорож Via Sensoria Sensory. Денні дегустаційні семінари залучили майже 11 000 учасників. Вечірня культурна програма, орієнтована на місцевих жителів і, зокрема, на мешканців Бордо, також мала популярність: понад 2 500 осіб взяли участь у семінарах з дегустації вин, 4 000 відвідали конференції, покази, вечори Gourmet Cinema та ін.

Cité du Vin

Сьогодні понад 90% відвідувачів рекомендують своїм друзям та родичам завітати до Музею вина, а середній бал, присвоєний постійній експозиції, становить майже 8,75/10, що на 0,75 бала вище, ніж у 2022 році.

Cité du Vin відкрито щодня з 10.00 ранку.

Джерело: laciteduvin.com

У 2023 році, унікальний у своєму роді Музей вина в Бордо – Cité du Vin, прийняв рекордну 391 тисячу відвідувачів, включаючи близько 6 000 професіоналів, які обслуговували різноманітні заходи. І це незважаючи на те, що протягом одного місяця заклад було зачинено через оновлення постійної експозиції. До кінця 2023 року з моменту свого відкриття, Cité du […]

Armenia Wine – візитна картка країни

Наразі спільнота Wine Travel Awards рада вітати нового члена: найбільша виноробна компанія Вірменії – Armenia Wine Winery and Vineyards стала номінантом WTA 2023-2024 рр. в категорії «Бренд – візитна картка країни». Це рішення керівництва компанії буквально співпало з черговим досягненням на міжнародній арені – на одному з найпрестижніших конкурсів світу, на MUNDUS VINI Summer Tasting 2023  Armenia Wine здобула 9 вищих нагород.


Щорічно міжнародний MUNDUS VINI Summer Tasting зустрічає на своєму майданчику вина з усієї планети, визначає лідерів виноробної галузі та розповідає про них усьому світу. На конкурсі 2023 року, поряд з винами, які здобули найвищі звання від найкращих фахівців (до речі, серед суддів були й редактори Drinks+), сяяла Вірменія – завдяки здобуткам продуктів Armenia Wine.

Armenia Wine

Головний консультант компанії Armenia Wine, французький винороб Жан Батіст-Сула (Jean-Baptiste Soula) зазначив: «Подібні нагороди на масштабних конкурсах особливо важливі для правильної презентації вірменського вина на міжнародному ринку».

Медалі Armenia Wine на MUNDUS VINI Summer Tasting 2023:

Золото

  • 2020 Tariri Red Dry
  • 2019 Tariri Reserve Red Dry

Срібло

  • 2022 Armenia Red Dry
  • 2022 Armenia White Dry
  • 2022 Yerevan Red Dry
  • 2021 Tariri Karasum Red Dry
  • 2021 Tariri Karasum White Dry
  • 2021 Takar Red Dry
  • 2020 Takar Reserve Red Dry

«Нагороди, які ми вручаємо виноробним компаніям, є ознакою переваги та якості. Ці нагороди, насамперед, допомагають споживачеві зробити правильний вибір і знайти найкращі аромати у світі вина», – коментують конкурс організатори Mundus Vini.

Минулого року в рамках презентації WTA на London Wine Fair вина Armenia Wine були представлені учасникам та гостям виставки. Це лише один з невеличких кроків, які наша команда зробила разом з цим потужним підприємством. І ми пишаємося сьогодні кожною перемогою нашого номінанта та певні в подальшому тріумфі Armenia Wine на світовій арені.

_______________

Досьє D+

На сьогоднішній день виробнича потужність компанії складає до 14 млн пляшок на рік. Armenia Wine експортує вина більш ніж в 50 країн.

Фото: armeniawine.am/photos-and-videos, facebook.com/ArmeniaWineCompany

Наразі спільнота Wine Travel Awards рада вітати нового члена: найбільша виноробна компанія Вірменії – Armenia Wine Winery and Vineyards стала номінантом WTA 2023-2024 рр. в категорії «Бренд – візитна картка країни». Це рішення керівництва компанії буквально співпало з черговим досягненням на міжнародній арені – на одному з найпрестижніших конкурсів світу, на MUNDUS VINI Summer Tasting […]

Дегустація нових «котів» від Ейнат Кляйн

9 лютого у Тель-Авіві відбудеться унікальний захід від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича.


Ті, кому пощастило відвідати дегустації він Einat Winery, знають, що це завжди інформативно, смачно та весело.

9 лютого творчий тандем Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича запрошує любителів вина та гарної музики на дегустацію, де буде представлено два нових вина від Einat Winery – Lonely Cat 2020 та 3 Other Cats 2020.

Як і завжди за наповнення пляшки відповідала Ейнат Кляйн – номінант та переможець публічного голосування Wine Travel Awards у Wine Guide/Top Guide, суддя WTA, а за ексклюзивне оформлення етикеток – Андрій Макаревич. Кожна пляшка пронумерована та є колекційною річчю.

Захід відбудеться у Музеї Ерец-Ісраель (МУЗА), розташованого на території кампуса Тель-Авівського університету (Хаїм Леванон 2, Тель-Авів). У програмі вечора унікальна дегустація вин Einat Winery у супроводі прекрасних закусок від професійного шефа, джазовий концерт Katia Toobool Trio, а також живе спілкування з організаторами.

Придбати квитки та детальніше ознайомитися з майбутнім заходом можна тут.

Фото: www.eventer.co.il/3othercatswine

9 лютого у Тель-Авіві відбудеться унікальний захід від Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича. Ті, кому пощастило відвідати дегустації він Einat Winery, знають, що це завжди інформативно, смачно та весело. 9 лютого творчий тандем Ейнат Кляйн та Андрія Макаревича запрошує любителів вина та гарної музики на дегустацію, де буде представлено два нових вина від Einat Winery […]

Подолання бар’єрів: WineFuture 2023 – об’єднання світових виноробів та відзначення ролі Португалії

Подія WineFuture об’єднала відомих професіоналів, чий досвід охоплював революційні технологічні виноробні компанії Новій Зеландії та відомі виноробні заводи Аргентини. 


Drinks+ і Wine Travel Awards були представлені як офіційні партнери WineFuture, а один із номінантів WTA посів особливе місце на цьому заході.

Протягом трьох днів цей захід перетворив Португалію на центр дискусій про вино, підкреслюючи її роль на світовій винній арені. WineFuture, вже відомий своїм значним впливом, мав свою першу зустріч у Барселоні в 2006 році, зосередившись на зміні клімату та вині.

Wine Future

Зустріч у Коімбрі у 2023 році стала четвертою пам’ятною подією під гаслом «Подолання бар’єрів». Подія під далекоглядним керівництвом Панчо Кампо (Pancho Campo), засновника самітів Wine Future та Green Wine Future, здобула додатковий престиж завдяки співорганізатору Wines of Portugal. Подальший розвиток та глобальне визнання WineFuture отримав завдяки шановному та вмілому керівництву його президента Фредеріко Фалькао (Frederico Falcao).

Подія WineFuture об’єднала відомих професіоналів, чий досвід охоплював революційні технологічні виноробні компанії Новій Зеландії та відомі виноробні заводи Аргентини.  Drinks+ і Wine Travel Awards були представлені як офіційні партнери WineFuture, а один із номінантів WTA посів особливе місце на цьому заході. Протягом трьох днів цей захід перетворив Португалію на центр дискусій про вино, підкреслюючи її […]

Вітаємо RUTA в комьюніті WTA

Крафтовий бальзам на травах RUTA став номінантом WTA 2023-2024 у катнгорії  Візитна картка країни / Бренд – візитівка країни. Це на 100% автентичний український продукт.


RUTA – унікальний трав’яний бальзам, створений із 96 рослин, зібраних в різних куточках нашої прекрасної України – від чернігівських лісів до кримських степів, від Карпат до ланів Полтавщини. Багато з цих рослин здавна відомі своїми магічними властивостями, які дарують силу і захист. Деякі з них є ендеміками. Бальзам виготовлений шляхом спиртової мацерації ягід, квітів, трав, коренів і прянощів. Далі йде процес купажування з додаванням підготовленої води, високоякісного спирту та цукрового сиропу. Вміст спирту – 36% об., цукру – 169 г/л. Бальзам не містить барвників і ароматизаторів. 

Напій народився у буремний 2022 рік… На його створення пішло близько двох років досліджень, експериментів, помилок і відкриттів. А сьогодні це маленький сімейний бізнес великої української родини. 

Авторкою бальзаму є Оксана Левченко. Спочатку з’явився її маленький блог в Instagram про рослини навколо нас. «Я дуже давно захоплювалася рослинним світом. Рослини мої перші помічники, вони заспокоюють і бадьорять, лікують і розраджують. Після тривалої перерви в моє життя повернулися юнацькі ботанічні захоплення та дослідження, і я змогла згадати те, що мене колись захоплювало та надало енергії», – прокоментувала Оксана.Тоді і виникло непереборне бажання зробити трав’яний бальзам із рідних трав і квітів, зібраних на просторах України

Свій бальзам Оксана назвала «Рута». Здається, іншої назви бути не може. Червона рута – чарівна квітка, оспівана в легендах і піснях, відома всім українцям з дитинства.. А рослини для бальзаму збирають по всій Україні. На схилах Карпат травники збирають ароматні трави. На Чернігівщині видобувають із землі міцне коріння. Запашні квіти та ягоди родом із Вінницької та Полтавської областей. Чебрець і татарський чай – з Криму. У кожному ковтку RUTA – рослинний код України.

Бальзам RUTA – це не ліки, а смачний алкогольний напій з дуже складним і приємним ароматом і смаковим профілем. Це класичний дижестив. Бальзам не фільтрують на холоді, щоб зберегти всі відтінки смаків і ароматів, які дарує нам природа. За європейською класифікацією алкогольних напоїв RUTA відноситься до гірких лікерів.

RUTA має український характер. Він м’який, округлий, ароматний. У той же час він сильний і має надзвичайну силу підбадьорювати тіло і душу. Квіткова композиція добре збалансована і створює складний аромат з нотами ягід, трав, спецій і цитрусових. У смаку поєднуються пряні, гострі і солодко-гіркі тони. RUTA також є чудовою основою для коктейлів різної складності. У листопаді 2023 року RUTA взяла участь у відомому міжнародному конкурсі у Великобританії – CRAFT SPIRITS AWARDS, який проходив у Лондоні. На цьому конкурсі бальзам став одним із переможців і отримав золоту медаль.

Крафтовий бальзам на травах RUTA став номінантом WTA 2023-2024 у катнгорії  Візитна картка країни / Бренд – візитівка країни. Це на 100% автентичний український продукт. RUTA – унікальний трав’яний бальзам, створений із 96 рослин, зібраних в різних куточках нашої прекрасної України – від чернігівських лісів до кримських степів, від Карпат до ланів Полтавщини. Багато з […]

Представляємо нового члена журі WTA – Флоранс Катьяр 

Флоранс Катьяр, співвласниця Chateau Smith Haut Lafitte та президент Ради з винного туризму Франції, приєдналася до суддівської команди WTA у сезоні 2023-2024. Ласкаво просимо на борт!


Флоранс Катьяр є «кавалером ордена за заслуги», також нагороджена Орденом Почесного легіону від Алена Жюппе. У 1990 році Флоранс з чоловіком Даніелем продали всі свої бізнес-інвестиції, щоб купити Château Smith Haut Lafitte. Протягом двох років вони інвестували значні кошти в реконструкцію як будівель виноробні, так і садиби 18 століття, побудованої Джорджем Смітом, де вони вирішили жити і присвятити свою енергію своїй новій пристрасті: виготовленню видатних білих і червоних вин.

У 2020 році під час інтерв’ю Drinks+ Media Group Флоранс Катьяр зазначила: «Ми любимо наші вина, і так повинно бути. Château Smith Lafitte виповнюється 650 років, і ми дуже цим пишаємося. Ми вчимося на своїх невдачах і, отже, стаємо кращими, але ми хочемо виробляти типове теруарне вино. Виготовлення вишуканого вина за межами ліній – це, ймовірно, гарна ставка для невеликого шато/виноградника, але точно не найкраща стратегія для одного з найкращих класифікованих підприємств Бордо, такого як SHL».

У 2023 році спільно з міністром туризму запустили багатомовний портал – visitfrenchwine.com – який вперше надає доступ до всіх виноробних регіонів Франції, включаючи також «неоспіваних героїв». 

Флоранс та її родина створили новий досвід винного туризму на термальних джерелах у Кодалі. Крім того, вона написала книгу під назвою Art de Vigne («Мистецтво виноградної лози»), опубліковану Editions de la Martinière-Aubanel і «Autour d’une bouteille» (Edition Elytis).

Ми раді вітати у команді журі WTA відданого і досвідченого професіонала винної галузі Флоранс Катьяр!

Флоранс Катьяр, співвласниця Chateau Smith Haut Lafitte та президент Ради з винного туризму Франції, приєдналася до суддівської команди WTA у сезоні 2023-2024. Ласкаво просимо на борт! Флоранс Катьяр є «кавалером ордена за заслуги», також нагороджена Орденом Почесного легіону від Алена Жюппе. У 1990 році Флоранс з чоловіком Даніелем продали всі свої бізнес-інвестиції, щоб купити Château […]

У «Файної Гуральні» з’явився власний сайт

Наразі з унікальною колекцією джинів та дистилятів, виготовлених з додаванням кришталево чистої води з моршинських джерел, можна ознайомитись та замовити на власному сайті «Файної Гуральні» та у її власника – пана Віктора Бабія.  


Загалом у ТМ «Файна Гуральня» налічується шість фруктових дистилятів, п’ять видів джину та готується до випуску два види віскі (солодовий та бурбон). В цьому році «Файна Гуральня» стала номінантом Wine Travel Awards 2023-2024 у номінації The Visiting Card of the Country/Brand – the Visiting Card of the Country, та була представлена, серед інших членів спільноти WTA, на дегустації у Кракові, що проходила у рамках ENOEXPO.

Файна Гуральня

До речі, найважливіша подія Польщі, яка об’єднує всю виноробну індустрію – виставка ENOEXPO, також увійшла до кола номінантів третього сезону WTA у номінації Enogastronomic Events/Magnet of the Region.

Стенд українських, британських, молдавських вин та автентичних крафтових напоїв зібрав багато зацікавлених – і продемонстрував, що вина та дистиляти України стають дедалі популярнішими у світі. Напоями пана Віктора Бабія, власника «Файної Гуральні» вже цікавляться європейські імпортери, а саме з Польщі та Франції, з французами навіть вкладено угоду про співпрацю.

На Walk-Around Tasting Winery у Кракові «Файна Гуральня» представила London Dry Gin, London Lottos Blue Gin, Carpathian Gin, London Pink Gin.

Файна Гуральня

У 2020 році на всеукраїнському конкурсі Independent Craft, Carpathian Gin отримав своє перше «Золото». Потім, у 2021 році, цей джин нагородили «Золотом» на конкурсі Ukrainian Craft Spirits, у тому ж 2021 році на конкурсі Gin Tasting Competition Crown Перегону «Золотом» було відзначено всю лінійку джинів «Гуральні». Гурмани високо оцінюють London Lottos Blue Gin, напій виготовлено за ексклюзивною рецептурою пана Віктора, де для створення букету використано одинадцять трав та висушені бутони трав’янистої ліани Clitoria ternatea, що має вражаючий блакитний відтінок кольору та ще й дивовижні лікувальні властивості.

Тепер напої пана Віктора доступні на сайти «Гуральні». Також на сайті можна почитати історію створення підприємства Віктора Бабія. Отже, все почалося майже 10 років тому… А вже сьогодні на сайті можна знайти контакти, щоб замовити екскурсію на підприємство і на власні очі переконатися, що майстер дистиляції – то практично маг.

Наразі з унікальною колекцією джинів та дистилятів, виготовлених з додаванням кришталево чистої води з моршинських джерел, можна ознайомитись та замовити на власному сайті «Файної Гуральні» та у її власника – пана Віктора Бабія.   Загалом у ТМ «Файна Гуральня» налічується шість фруктових дистилятів, п’ять видів джину та готується до випуску два види віскі (солодовий та […]

Оголошено список грантерів 2023 року від Фонду Жерара Бассе 

Фонд Жерара Бассе (The Gérard Basset Foundation), який підтримує премію Wine Travel Awards у номінації «Амбасадор», з радістю повідомляє про виділення коштів на вісімнадцять нових грантерів з 11 різних країн та 5 континентів!


Місія Фонду, заснованого у 2021 році, полягає у фінансовій підтримці освітніх та професійних ініціатив, спрямованих на просування різноманітності, справедливості та інклюзивності у сфері вина, алкогольних напоїв та готелярства.

Прагнучи покращити кар’єрні перспективи своїх бенефіціарів, Фонд надає підтримку гідним програмам, спрямованим на безлічі спільнот, що охоплюють культурне та соціально-економічне, етнічне, релігійне, гендерне розмаїття, а також інклюзію людей з обмеженими фізичними можливостями.

Фонд Жерара Бассе

«Завдяки нашому останньому раунду фінансування, понад 300 осіб отримають можливість розвивати свої навички та можливості працевлаштування», – коментує Люлі Галстед (Lulie Halstead), в. о. генерального директора Фонду Жерара Бассе. 

Фонд з ентузіазмом співпрацює з новими партнерами-грантоотримувачами, надаючи допомогу студентам у Зімбабве, які здобувають кваліфікацію ASI, латиноамериканським студентам, що проходять 17-тижневий курс з виноробства у США, південноафриканським студентам – представникам історично маргіналізованих громад, котрі отримують диплом WSET, а також різноманітним групам студентів у Західній Бенгалії, Мексиці та Домініканській Республіці. Крім того, Фонд прагне підтримувати людей з інвалідністю в отриманні можливостей працевлаштування та кваліфікації в Лондоні.

На додаток до своєї стипендіальної ініціативи, Фонд надає щорічні гранти різноманітним організаціям – від низових неприбуткових організацій до всесвітньо відомих науково-дослідних установ. Хоча стипендії Фонду здебільшого надаються тим, хто прагне здобути вищу освіту, програма грантової підтримки охоплює ширший спектр спільнот та осіб на ранніх стадіях їхньої кар’єри.

Фонд Жерара Бассе

Серед отримувачів останніх грантів, зокрема, можна зазначити наступних:

  • The 280 Project (США)
  • AHIVOY (Asociación Hispana de la Industria del Vino en Oregon y Comunidad) (США) – ця організація отримує грант від Фонду вперше
  • Be Inclusive Hospitality (Великобританія)
  • Bordeaux Mentor Week (Франція)
  • Celebrare (Бразилія)
  • Curious Vines (Великобританія)
  • EduVino, Mexico and the Dominican Republic – це перший кейс підтримки Фонду спільнот із Мексики та Домініканської Республіки
  • Hue Society (США та ПАР)
  • IWEC (ПАР) – також отримувач гранту вперше
  • KEDGE Wine School «World Somm» course (Франція)
  • Pebbles Project (ПАР)
  • Pinotage Youth Development Academy (PYDA) (ПАР)
  • Sommelier Education for Zimbabwe – у співробітництві з ASI (Association de la Sommellerie Internationale), Sommeliers Academy, та Sommeliers Association of Zimbabwe (ця організація, зокрема, вперше отримує грант від Фонду у Зімбабве)
  • Sunburst Vin (Індія) – перший грантер із Індії
  • UC Davis «Broadening Horizons» program (США)
  • Unity Works (Великобританія) – отримує підтримку від Фонду Бассе в перший раз
  • Vinequity (Канада) – також дебютний грантер Фонду
  • Wine & Spirit Professional Centre (Греція)

Романе Бассе (Romané Basset), співзасновник і довірена особа Фонду Жерара Бассе, підкреслює, що він дуже задоволений можливістю підтримати грантоотримувачів по всьому світу. Фонд пишається тим, що надав фінансування 18 новим грантерам – від провідних науково-дослідних інституцій до громадських організаторів. Тож, Фонд Жерара Бассе активно реалізовує свої принципи щодо сприяння справедливості, інклюзивності та рівності у винній, алкогольній та готельно-ресторанній індустріях.

Фото: @gerardbassetfoundation

Фонд Жерара Бассе (The Gérard Basset Foundation), який підтримує премію Wine Travel Awards у номінації «Амбасадор», з радістю повідомляє про виділення коштів на вісімнадцять нових грантерів з 11 різних країн та 5 континентів! Місія Фонду, заснованого у 2021 році, полягає у фінансовій підтримці освітніх та професійних ініціатив, спрямованих на просування різноманітності, справедливості та інклюзивності у сфері […]

Магістр вина Тім Ханні приєднається до журі WTA 2023–2024

Багатонаціональна команда Wine Travel Awards зростає! Ми дуже раді повідомити, що до складу журі WTA 2023–2024 приєднається Тім Ханні – Магістр вина (Master of Wine), всесвітньо відомий винний експерт, консультант у сфері виноробства та викладач із США!


Тім Ханні (Tim Hanni) є мешканцем Прескотта, штат Арізона, і має понад 50 років досвіду роботи практично у всіх аспектах виноробної галузі. Він став першим американцем, разом з Джоелом Батлером, який отримав звання магістра вина в 1990 році.

Крім того, Тім Ханні є професором і викладає курс винного бізнесу у Виноробній академії долини Напа (Napa Valley Wine Academy), Університеті штату Вашингтон (Пуллман, штат Вашингтон) та Університеті Лінфілда (Мак-Мінвілл, штат Орегон), а також консультує виноробні та пов’язані з виноробством компанії по всьому світу.

Tim Hanni

Тіма Ханні знають як новатора, дослідника і навіть як ренегата. Так, Wall Street Journal охрестив його «винним антиснобом» за його новаторську роботу з розвінчання винних міфів та хибних уявлень про вино. В основі цього «хрестового походу» лежить прагнення знайти фундаментальні елементи, які формують наші смакові вподобання, а також зрозуміти, прийняти і розвивати інтерес усіх споживачів вина, а не лише обраних.

Тім Ханні є президентом і засновником компанії Calyber LLC, яка створила систему оцінки винних уподобань myVinotype.com, а також надає технології керованих продажів і проводить навчання для роздрібних торговців, ресторанів і онлайн-продавців вина.

Tim Hanni

Wine Business Education (WBE) – ще один підрозділ компанії Mr Hanni’s Calyber LLC. WBE пропонує навчальні програми з виноробства, включаючи прогностичні калькулятори та робочі зошити з фінансового планування та прогнозування, для більш ніж десятка університетів та установ, таких як Рада з питань виноробства штату Орегон (Oregon Wine Board). WBE співпрацює з Академією вина долини Напа для проведення офлайн і онлайн семінарів, які допомагають професіоналам і любителям вина дізнатися більше про винний бізнес з точки зору ланцюжка поставок та ціноутворення..

Тім Ханні також є професійно підготовленим шеф-кухарем і автором книги «Чому вам подобаються вина, які ви любите; як змінити уявлення світу про вино» (Why You Like the Wines You Like; Changing the way the world thinks about wine). Ця книга, що змінює прийняту парадигму про вино, фокусується на розширенні задоволення від вина шляхом розуміння факторів, які впливають на особисті винні вподобання.

Tim Hanni

Тож, вітаємо Тіма Ханні у складі журі Wine Travel Awards! Ми впевнені, що його участь у проєкті привнесе нові перспективи та оригінальне бачення до нашого чудового суддівського комітету!

Багатонаціональна команда Wine Travel Awards зростає! Ми дуже раді повідомити, що до складу журі WTA 2023–2024 приєднається Тім Ханні – Магістр вина (Master of Wine), всесвітньо відомий винний експерт, консультант у сфері виноробства та викладач із США! Тім Ханні (Tim Hanni) є мешканцем Прескотта, штат Арізона, і має понад 50 років досвіду роботи практично у […]

X
Украина